Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Семеен пакет
-
- ще става разбирач
Семеен пакет
Здравейте.От няколко дни се ровя из форума да разбера от тук от там каква е хавата с леда.
На 08.01.2011 година направих разузнаване на гьола до Враждебна но останах със смесени чувства.Притесненията ми идваха от това ,че бях обещал рано или късно да заведа сина ми на подледен риболов.Ситуацията в къщи ставаше все по сърдита предвид ,че вече трета година не успявам да сторя това.За коледа имаше пълно бойно за подледен риболов и това помогна за още по нетърпимо поведение от страна на сина ми.Покрай мойте излети на лед и мерака на сина ми взе ,че и дъщеря ми да вдига ръка.Притеснена от ситуацията и жена ми заяви,че идва с нас.А така ,кой каза ,че ние рибарите сме били добре.И да си хванем любовница винаги имаме оправдания.Ако беше такъв случея егати гредата.
.Благодарение на колеги от форума успях да се ориентирам в обстановката.Денят беше избран ,гьола също.На 09.01.2011 година ставане в 6 20 часа потегляне в 6 30,все пак бил съм в казарма и някои команди още ги помня.От кв.Люлин спирка кв.Грубляне,взимане на моя любим вуйчо и къде хоп на една бензиностанция.Кафе разбира се и лекинко с подробен анализ в колата се понесохме към яз.Алино.Пристигнахме към 8 00 часа при температура - 3 градуса и приготвяйки багажа направих пълен инструктаж.Стъпих на леда и направих контролна дупка.Оказа се ,че леда бе 25 см но качеството не беше от най-доброто.Прецених ситуацията за безопасна но въпреки всичко вървяхме в нишка.

Бяхме първи а пред нас виждах хиляди стъпки ,явно от вчера

Решихме да риболовстваме в района на устието както преди седмица.Започна великото ръзпъване на малките въдички,една на жената,една на дъщерята,една на сина и т.н.Стана така ,че аз час след пристигане успях да топна нещо във водата..Първа риба ,закова я вуйчо

Хоп и втора ,дъщерями е на линия

Това бе нейния такъм съответно и дупка

Снимки от урока "подледен риболов"

Вуйчо в действие

Ето с това се гордея най много

и аз между тях,семеен пакет

Излизаха средни до дребни рибки,ловихме както на плувка така и на мормишка но само на стръв "хирономус"Основно кълвяха костурчета и по рядко бабушки.Друг вид риба не успяхме да излъжем.Излизаха такива бабаити

Времето беше прекрасно без грам ветрец,температурата през деня достигна около 10 градуса.На прибиране в гората термометъра на колата показваше 7 градуса.Време идеално за подледен риболов
.Резултатите бяха повече от задоволителни.На първо място вуйчо с една въдица и 44 броя рибки.На второ място семейство Иванови с четири броя въдици и 50 броя рибки.Ето фото сесията на дъщеря ми

На финал направих и аз някоя друга снимка

Това беше,за друго не се сещам.Нямам спомен да ни беше гадно
Чао и до нови дупки
На 08.01.2011 година направих разузнаване на гьола до Враждебна но останах със смесени чувства.Притесненията ми идваха от това ,че бях обещал рано или късно да заведа сина ми на подледен риболов.Ситуацията в къщи ставаше все по сърдита предвид ,че вече трета година не успявам да сторя това.За коледа имаше пълно бойно за подледен риболов и това помогна за още по нетърпимо поведение от страна на сина ми.Покрай мойте излети на лед и мерака на сина ми взе ,че и дъщеря ми да вдига ръка.Притеснена от ситуацията и жена ми заяви,че идва с нас.А така ,кой каза ,че ние рибарите сме били добре.И да си хванем любовница винаги имаме оправдания.Ако беше такъв случея егати гредата.

Бяхме първи а пред нас виждах хиляди стъпки ,явно от вчера

Решихме да риболовстваме в района на устието както преди седмица.Започна великото ръзпъване на малките въдички,една на жената,една на дъщерята,една на сина и т.н.Стана така ,че аз час след пристигане успях да топна нещо във водата..Първа риба ,закова я вуйчо

Хоп и втора ,дъщерями е на линия

Това бе нейния такъм съответно и дупка

Снимки от урока "подледен риболов"

Вуйчо в действие

Ето с това се гордея най много

и аз между тях,семеен пакет

Излизаха средни до дребни рибки,ловихме както на плувка така и на мормишка но само на стръв "хирономус"Основно кълвяха костурчета и по рядко бабушки.Друг вид риба не успяхме да излъжем.Излизаха такива бабаити

Времето беше прекрасно без грам ветрец,температурата през деня достигна около 10 градуса.На прибиране в гората термометъра на колата показваше 7 градуса.Време идеално за подледен риболов

На финал направих и аз някоя друга снимка

Това беше,за друго не се сещам.Нямам спомен да ни беше гадно

Чао и до нови дупки
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Семеен пакет

Междо другото страхотни снимки

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
- StoychevV
- разбира нещата
Браво,яко сте си прекарали

Добре сте прекарали като гледам, браво !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Страхотен излет а още по страхотно е че е със семейството,,,,,а като гледам ЖЕНИТЕ са хванали повече риба.Наслука

-
- ще става разбирач

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Чаках я тази тема с нетърпение и с удоволствие я прочетох, а снимките със изкрящо синьото небе над планината са чудесни.
И друг път съм виждал семейства на леда / веднъж с бебенце в количка на Веринско/, но като твоето само от риболовци - никога!
Друг е въпросът, че ставаш чирак на всички
и ..
. Защото съвсем не всеки път са такива условията през зимата, и семейството ти трябва да го знае.
И друг път съм виждал семейства на леда / веднъж с бебенце в количка на Веринско/, но като твоето само от риболовци - никога!
Друг е въпросът, че ставаш чирак на всички

Денят е бил чудесен, децата са хванали и рибки на леда, ама сега отърваване няма да има, как ще се оправяш, след това "зарибяване" не знамetiketa написа:...Стана така ,че аз час след пристигане успях да топна нещо във водата..

Тука освен да се изпружим и да козируваме, друго не виждам какво може да се направи. СТрахотен излет, невероятно семейно преживяване. Поздрави на цялата компания и наслука!
- borislav58
- сериозен играч
уникален излет 

-
- разбира нещата
Евала,мойте деча и те запалени,ама жената неще,па и немой да плете...
Мани,мани

Мани,мани

На къса плувка,в репея...
-
- новобранец
eвала
чак малко завиждам за чудния прекаран ден