Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

пак скубят Пясъчник
Модератор: bobopeli
пак скубят Пясъчник
Пак скубят Пясъчник,но не с търмъци а парашути тази година.Местата са малко по - различни от миналата година,но няма да ги кажа,защото бая хора ще вземат тройките като миналата година.Магазините в околните села пак ще се напълнят с риба от там.Ако има колеги които да минават от там моля да сигнализират и да правят снимки.Бракониерите са от с.Любен и се хвалили че като се наблъскали 3-4 едри каракуди и не може ли да извадят парашута.На ден по-два пъти ходели до Пловдив за да купуват нови парашути.Имам едно предложение към всички колеги.Нека да бойкотираме всички магазини и сайтове в който се продават бракониерски способи за улов на риба.Изобщо да не пазаруваме от тях,като им кажем причината,да си разчитат на доходите от парашутистите.Пък дано има някакъв ефект...или лятото ще хващаме само тен 

-
- сериозен играч
Re: пак скубят Пясъчник
Много лошо
Направо ме яд като ида на язовира и да гледам грозната картина

Направо ме яд като ида на язовира и да гледам грозната картина

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Такава е за съжаление картинката на Пясъчник
След месец пък от Беловица с каруци отиват да разпъват мрежите на втечалото от към селото !

След месец пък от Беловица с каруци отиват да разпъват мрежите на втечалото от към селото !

- borislav58
- сериозен играч
Нямат насита .Преди нова година на Микрото имаше парашутисти но ги изгонихме .
Сега още не съм ходил на Пясъчник, но ще ида да проверя с една пълна кола с ячки приятели.
От Беловица има един и ИАРА все още не го е заловила дебат го ама от Пловдив.
Дал съм му и името на ИАРА и къде живее съм им казъл.Ама няма резултат.
Сега още не съм ходил на Пясъчник, но ще ида да проверя с една пълна кола с ячки приятели.
От Беловица има един и ИАРА все още не го е заловила дебат го ама от Пловдив.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- pacho109
- сериозен играч
Няма актове-закон като в средновековна Англия-бесило на най-близкото дърво
-затова сега там са хора спазващи закона.Ще ни трябват някое и друго столетие за да ги стигнем

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
ИАРА-Пловдив................СПИ!!!!!!!!!!!
Миналата година имам над 20 посещения.Нито една проверка!!!!!!!!!!! И за тях 

-
- разбира нещата
Минала седмица,като си вадих билета им казах на глупаците!Така ма изгледаха,всякаш за сефте чуваха за сечта,която се случва там!Казаха ми че щяли да пратят хора...не че им вярвам,ама поне им го рекох в очите,че никва работа не вършат!
каква ИАРА бре от март до октомври съм всеки божи ден за риба и не сам проверяван от 4 години .Не съм им виждал очите
Миналата година имаше такива с джипове сигурно за по 50 000 лв., а го гледам скубе с тройката! Нещастен народ! Да се смееш ли , да плачеш ли?!

колеги , да попитам ако отида на Пясъка , стената разрешена ли е? Нямам лодка , и ще пробвам костура и бялата риба на дъно на рибка (симеон и каракудка), както и ще повъртя малко спининга!!! Какво мислите ще се обади ли хищника или да мисля друга дестинация?
-
- сериозен играч
Мисля че не е разрешенаevgeniboy написа:колеги , да попитам ако отида на Пясъка , стената разрешена ли е? Нямам лодка , и ще пробвам костура и бялата риба на дъно на рибка (симеон и каракудка), както и ще повъртя малко спининга!!! Какво мислите ще се обади ли хищника или да мисля друга дестинация?

Едни колеги бяха в събота,от лодка две сулки
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..