нови такъми

Модератор: sapuna

Аватар
VPR
новобранец
новобранец

нови такъми

Мнение от VPR »

Здравейте колеги! Моля за съвет, искам да си закупя 3бр. шаранджийски пръчки и 3бр. макари до 600лв! Предложете ми най-доброто според вас за тази цена. Благодаря предварително на всички! :) :) :)
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Re: нови такъми

Мнение от pasator »

пръчки-JRC J4 или JRC Defender
макари-Tica Scepter
атила
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от атила »

http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=59

http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... ts_id=2204

пръчките 3.60 на 3.25либри.
мога да ти изпратя снимки на макарата разглобена,за да се ориентираш за качеството.
Аватар
VPR
новобранец
новобранец

Мнение от VPR »

todor_197 написа:пръчки-JRC J4 или JRC Defender
макари-Tica Scepter
двете JRC-та ми харесват много но ме притеснява транспортната им дължина знам че двуколенните са по добри от триколенните ама аде пусто място като няма в моята барака за такива прътове! а за TICA-та ако е тази GE 6000 Scepter я няма от доста време на пазара и не знам дали въобще ще се появи пак, иначе съм чувал само добри неща и за макарата и за пръчките
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

VPR написа:
todor_197 написа:пръчки-JRC J4 или JRC Defender
макари-Tica Scepter
двете JRC-та ми харесват много но ме притеснява транспортната им дължина знам че двуколенните са по добри от триколенните ама аде пусто място като няма в моята барака за такива прътове! а за TICA-та ако е тази GE 6000 Scepter я няма от доста време на пазара и не знам дали въобще ще се появи пак, иначе съм чувал само добри неща и за макарата и за пръчките
ами щом те притеснява транспортната дължина колега,вземай си триколенни пръчки JRC-Contakt.е,вярно-нямат нищо общо с дифендера,ама щом ти харесва марката
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Колега, аз ти препоръчвам да вземаш решение и да купуваш. Ако се чудиш още малко и последните намаления ще изпуснеш.
bate gojko
новобранец
новобранец

Мнение от bate gojko »

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2488
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2940

538 лв. - в магазина на Видракс на Стамболийски - 3 пръчки и 3 макари
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от petar_jekon »

Колега, съветвам те да провериш дали данните за лагерите - съчмени или са втулки, прекръстени на лагери. важно е за дълготрайността и лекотата на работа с макарата
Аватар
VPR
новобранец
новобранец

Мнение от VPR »

Vlado_852 написа:Колега, аз ти препоръчвам да вземаш решение и да купуваш. Ако се чудиш още малко и последните намаления ще изпуснеш.
колега при мен хем боли хем сърби!!! хем искам с малко пари хем и да взема най-доброто!!! хем искам двуколенни пручки хем няма с какво да ги пренасям!!!
ако имам бол пари да не ми пука какво взимам и за каква съма ама уви!!!! за това се мотам и се чудя!за макарата горе долу е решено TICA GE 6000 Scepter но за пръчки вече наистена не знам дали 2 или 3 коленни и каква марка!
Аватар
gunis
новобранец
новобранец

Мнение от gunis »

Колега, за макарите бих те посъветвал да си вземеш Тиките , а пък за пръчките сложи си един багажник отгоре на колата и нямаш грижи....
Поздрави....
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Разбирам те колега, защото и аз имах същата дилема. За това си купих триколенни.
По тоя въпрос ще ти кажа, че глупости от рода на "двуколенни за риболов а триколенни за транспорт" не ги слушай!!! Виждам, че и в двата форума са ти предложили хубави триколенни пръчки а ако смяташ, че не ти е проблем транспорта си купи на две снадки.
Проблема не е толкова голям колкото ти изглежда сега... :wink:
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от petar_jekon »

Вземи си с дължина 3.90-увеличава дистанцията с около 15м при замятнате/ ако ти е необходимо/
Аватар
VPR
новобранец
новобранец

Мнение от VPR »

petar_jekon написа:Вземи си с дължина 3.90-увеличава дистанцията с около 15м при замятнате/ ако ти е необходимо/
30см отгоре 15 метра повече дължина???? знам че при жените уж всеки сантиметър е важен ама и за риболова не вярвах че има такова голямо значение, защото 15 метра не са малко! е тука вече намя да го мисля дали 3.60 или 3.90 моите ръце са дълги тези 30см разлика ще ги компенсирам от тях :D :D :D я кажете нещо и за либрите максимум колко?
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Това много зависи от пръчката колега. При всяка марка има разлика в посочените данни. Личното ми мнение е че либрите се коментират едва, след като си избрал марката и модела...
Аватар
VPR
новобранец
новобранец

Мнение от VPR »

Ясно!! Сега ако съм разбрал правилно избирам първо: дали 2 или 3 коленни искам, после на коя марка и чак тогава либрите?? Точно преди 10 дена си виках кво толкова имам да избирам отивам харесвам си една пръчка и една макара искам по 3 бройки от всичко и готово, кво толкова! :) :) :) Ама то се оказа не чак толкова лесно или аз го взимам прекалено навътре и много, много му мисля!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”