Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въпрос за определена марка
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Въпрос за определена марка
Здравейте колеги! Ще съм благодарен, ако някой ми каже каква е по народност риболовната марка "Баракуда"? Предполагам, че производството е в Китай, но все пак!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
- разбира нещата
Re: Въпрос за определена марка
Румънска търговска марка ,иначе производството е в Китай.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за определена марка
Марката е американска,специализирана в производство на артикули за океански риболов!
Румънците в лицето на Корнел Пол Бока използваха търговското наименование и китайското умение и създадоха много конкурентна стока.Имам удоволствието да го познавам лично,работя с него и съм доволен от качеството на стоката!Цените са в пъти по ниски от тези на нашия пазар,а изработката конкурентна на много световно известни марки!В представителството му Baracuda стои на едни стелажи с Shimano,Behr,Traper,Alcedo,Browning,Zebco,Qhuantom,Rhino,Dip,Sasame,Ihthys,Mistrall,Rex Hunt и т.н.
http://baracuda.com.ro/
Отговарям на всякакви въпроси,относно Баракудите!
Румънците в лицето на Корнел Пол Бока използваха търговското наименование и китайското умение и създадоха много конкурентна стока.Имам удоволствието да го познавам лично,работя с него и съм доволен от качеството на стоката!Цените са в пъти по ниски от тези на нашия пазар,а изработката конкурентна на много световно известни марки!В представителството му Baracuda стои на едни стелажи с Shimano,Behr,Traper,Alcedo,Browning,Zebco,Qhuantom,Rhino,Dip,Sasame,Ihthys,Mistrall,Rex Hunt и т.н.

Отговарям на всякакви въпроси,относно Баракудите!