Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Проломки
Модератор: emo vasilev
Проломки
Здравейте колеги някой има ли идея как се правят проломки че имам мерак да се пробвам
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: Проломки
Еййййй ти пък как да не знаеш що е то Проломки...?!?Ivo_Ivanov написа:Здравей колега кво е това ПРОЛОМКИ

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
evgeniboy написа:Еййййй ти пък как да не знаеш що е то Проломки...?!?Ivo_Ivanov написа:Здравей колега кво е това ПРОЛОМКИЛошото е че и Чичко Гугъл мълчи по въпроса.

Вероятно..пролонка искаш да кажеш....anatom написа:Здравейте колеги някой има ли идея как се правят проломки че имам мерак да се пробвам
Няма смисъл да си играеш да ги правиш..Продават се вече по магазините,и не са никак лоши..Малко са скъпички ма нищо..Около 4/5лв е едната...
-
- фен клуб-скобар
Аз пак не разбрах какво е.
- каридата
- учете се от него
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- вече хвърля и на тежко
Ми взимаш дунапрен и ножица и си изрязваш рибка или някакво подобие.anatom написа:Здравейте колеги някой има ли идея как се правят проломки че имам мерак да се пробвам
Вероятно..пролонка искаш да кажеш....
Няма смисъл да си играеш да ги правиш..Продават се вече по магазините,и не са никак лоши..Малко са скъпички ма нищо..Около 4/5лв е едната...[/quote]
Серизно ли говориш! Ти би ли си купил десеттина за " ..Около 4/5лв е едната.."? Щото аз толкова ще изрежа за 1 час и ще ми струват 30 стотинки всичките! Без куките .
Серизно ли говориш! Ти би ли си купил десеттина за " ..Около 4/5лв е едната.."? Щото аз толкова ще изрежа за 1 час и ще ми струват 30 стотинки всичките! Без куките .[/quote]nabeden ribar написа:Ми взимаш дунапрен и ножица и си изрязваш рибка или някакво подобие.anatom написа:Здравейте колеги някой има ли идея как се правят проломки че имам мерак да се пробвам
Вероятно..пролонка искаш да кажеш....
Няма смисъл да си играеш да ги правиш..Продават се вече по магазините,и не са никак лоши..Малко са скъпички ма нищо..Около 4/5лв е едната...
Две съм си купил..За проба дет се казва...Ако има ефект по тях се правят колкото си искаш..Може,и по-евтини да бяха..Забравил съм..
Верно че беше пролонки
искам да си направя защото са необосновано скъпи а гледам че братята руснаци имат добри резултати

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- разбира нещата
Пак не си разбрал нищо,зоват се:anatom написа:Верно че беше пролонкиискам да си направя защото са необосновано скъпи а гледам че братята руснаци имат добри резултати
Сега се мъча да майсторя нещо,ма не знам ко ще излезе,нямат вид,ама ...Поролонови рибки
На къса плувка,в репея...
Почти разбрах какво е това, но ако и опише някой как се лови с тях и какви предимства и недостатъци има при ловенето с тях ще е добре, а и полезно.
-
- вече хвърля и на тежко
Ми един вид заместват силикона. Да речем монтаж с чебурашка и офсетна (двойна или тройна) кука но вместо силиконова се слага дунапренена примамка. Това са по-пасивни от силиконовите примамки с по-слабо изразена или никаква собствена игра. Силната им страна е когато се ползват като "незацепляйки" т.е. дунапрена "прикрива" жилото на куката и не закача в разните му там треви, клони.... (виж клипа), не че и със силиконови примамки не може да се направи незацепващ монтаж.VGS написа:Почти разбрах какво е това, но ако и опише някой как се лови с тях и какви предимства и недостатъци има при ловенето с тях ще е добре, а и полезно.