Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щука около Бургас 2011
Модератор: Paublo_Eskobar
Щука около Бургас 2011
Добър ден! Да е по дашна на риби тази 2011 година!
Пожелавам на всички здраве и много, много успешни риболовни излети!
Та на темата за щуката, къде дава тази зима? Някой има ли информация? Споделете! Нека и ние се запишем.
Пожелавам на всички здраве и много, много успешни риболовни излети!
Та на темата за щуката, къде дава тази зима? Някой има ли информация? Споделете! Нека и ние се запишем.

Re: Щука около Бургас 2011
Аз съм далеч от Бургас, т.е. не съм лично заинтересован от отговори по темата. Все пак, реших да обърна внимание, че никой уважаваш се щукар няма да съобщи на всеослушание къде има достатъчно голяма вероятност да се хване щука, защото това означава със сигурност да си зачертае напълно бъдещите успешни излети за щука на съответното място!... Интересно ми е дали някой ще ти отговори изобщо. Друг въпрос, ако има отговор, дали ще ти свърши работа!?...
Поздрав!
Поздрав!

Темата ти е на грешно място! Няма да получиш отговор определено 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Така - щука около Бургас има в река Хаджийска - писалки до килограм. Друг е въпросът, че точно този период - февруари и началото на март щуката си хвърля хайвера и е най-добре да я оставим на мира да си свърши работата 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- вече хвърля и на тежко
Прощавай доценте, но няма само "писалки до един килограм". В тази река има и доста трофейни екземпляри, а по сведения от моя свако, щуката вирее там от 1993 година. Всичко опира до шанса да уцелиш точното скривалище на зверчето и да предизвикаш атаката му. Да, трофейните щуки на Бабата са трудни, но не и невъзможни.docenta написа:Така - щука около Бургас има в река Хаджийска - писалки до килограм. Друг е въпросът, че точно този период - февруари и началото на март щуката си хвърля хайвера и е най-добре да я оставим на мира да си свърши работата
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- разбира нещата
Р.Хаджийска и баластриерата до Сл.Бряг,тези места знам аз.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- вече хвърля и на тежко
То и за Мандрата се носят слухове, ама не съм видял досега.Pe6o_Tikvata написа:![]()
Аз съм чувал че на канала в Новоселци отвреме навреме вадили по някоя щукичка на жива рибка и изкуствени примамки някой спомена и че на канала на Дебелт давало но рядко
![]()
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
По това време щуката е пълна с хайвер, затова по-добре я оставете да си свърши работата по размножаването за още 1-2 месеца , та да има какво да ловим и следващите години.
здрасти бихте ли ми казали на река Хаджийска къде са подходящите места за риболов на щука
-
- научил се да хвърля
Преди 5 години бяха между 1 и 4 кгdocenta написа:Така - щука около Бургас има в река Хаджийска - писалки до килограм. Друг е въпросът, че точно този период - февруари и началото на март щуката си хвърля хайвера и е най-добре да я оставим на мира да си свърши работата

-
- научил се да хвърля
Щука има на Карнобатския язовир, до зоологическата градина. Платен е.Такса-5лв, щуката е 6лв/кг. На 22.01 /събота/ хванах 13 щуки, но взех само няколко. Стръв-жива рибка. Щуките са около килограм, но има и по големи. Колегата ми хвана една - 2.4кг. Не дават да се лови на воблери и други железа.
- каридата
- учете се от него
ПО-голяма тъпотия не бах чувал скоро.Ти ева и платените.Не дават да се лови на воблери и други железа.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

-
- вече хвърля и на тежко
Абсолютна глупост. Риболовът на тапа нарянава в пъти повече рибата, отколкото при спининга. Не съм съгласен с политиката на собственика и ако наистина е така скоро едва ли ще посетя язовира.каридата написа:ПО-голяма тъпотия не бах чувал скоро.Ти ева и платените.Не дават да се лови на воблери и други железа.