Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Инфо за яз.Душанци
Модератор: bobopeli
Инфо за яз.Душанци
Колеги в края на август ще бъда за няколко дена в Копривщица....а яз.Душанци е на един к.. място.Ще бъда много благодарен да ми кажете кво кълве по това време на тоя язовир.Попрочетох в мрежата, че имало добри щуки...от години за пръв път ще ходя на сладководен гьол и ще ми е интересно да топна воблери и блесни...а пък каквото сабя покаже... 

- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Инфо за яз.Душанци
Повече и по-добра информация за него язовир, освен АЗ, няма никой който може да ти я дадеbatmilen написа:Колеги в края на август ще бъда за няколко дена в Копривщица....а яз.Душанци е на един к.. място.Ще бъда много благодарен да ми кажете кво кълве по това време на тоя язовир.Попрочетох в мрежата, че имало добри щуки...от години за пръв път ще ходя на сладководен гьол и ще ми е интересно да топна воблери и блесни...а пък каквото сабя покаже...

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
понеже сьм нахален го приемам като покана,но за кьм септември,че сега нали все се вьртиме,аз па ще изчезна от сладководния в посока Шабла за около месец
инак на душанския не сьм ходил от около 3-4г,както и на жеков вир освен на нещо като екскурзии...откак се запалих по реките и бялата мряна и скобара мноо рядко стьпвам на язовир-е днес мрьднах до искьро,ама тегава работа-верно,много платики ама само на троха и дребни:((ооопс,това ми напомни пак да отворя кьдето не трябва форум зза мрьсотията...наслука,колеги :lol

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".