Инфо за яз.Душанци

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Инфо за яз.Душанци

Мнение от batmilen »

Колеги в края на август ще бъда за няколко дена в Копривщица....а яз.Душанци е на един к.. място.Ще бъда много благодарен да ми кажете кво кълве по това време на тоя язовир.Попрочетох в мрежата, че имало добри щуки...от години за пръв път ще ходя на сладководен гьол и ще ми е интересно да топна воблери и блесни...а пък каквото сабя покаже... :lol:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за яз.Душанци

Мнение от ivan_yo »

batmilen написа:Колеги в края на август ще бъда за няколко дена в Копривщица....а яз.Душанци е на един к.. място.Ще бъда много благодарен да ми кажете кво кълве по това време на тоя язовир.Попрочетох в мрежата, че имало добри щуки...от години за пръв път ще ходя на сладководен гьол и ще ми е интересно да топна воблери и блесни...а пък каквото сабя покаже... :lol:
Повече и по-добра информация за него язовир, освен АЗ, няма никой който може да ти я даде :wink: Но надявам се да се обадиш кога ще си там па може ида се поопием с върла нашенска ракия(естествено ако имаш доброто желание да го направим)на него язовир там в хладните авгостовски вечери.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Благодаря Иване...от 21 до 25 август ще съм в Копривщшца....след това ще прескоча до Рибарица....ще ти пусна на ЛС един телефон за връзка... :lol:
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Ех какви чудеса се случват в тая България :roll: Морските вълци "подсладяват" такъмите си :D Бат Милене ще им намериш цаката и на "сладките " рибки, сигурен съм ! И аз се точа за яз. Камчия другата седмица ........та явно като тенденция ще се оформи сладководния риболов от морски рибари! :roll:
Който може хваща!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

А журналисте...тука в Сливен оня ден хапнах малко мренки,шаран и асорти от сладководни рибки...обилно поляти със Сливенска перлова и бело винце от Домеин Бойар...та апетита идва с яденето...хахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: пък и защо си взех билет...като не го ползвам...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе щуките са си щуки,ама извенете,че се меся,но НЕЩО ПРОЧЕТОХ ЗА РАКИЯ? :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

5кила написа:бе щуките са си щуки,ама извенете,че се меся,но НЕЩО ПРОЧЕТОХ ЗА РАКИЯ? :lol: :lol:
Ми тъй де, правилно си прочел, та нищо лошо няма че ша забрадим по някоя ракийца за дружбата м/у сладката и солената вода пък и малко градус да исложим :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

понеже сьм нахален го приемам като покана,но за кьм септември,че сега нали все се вьртиме,аз па ще изчезна от сладководния в посока Шабла за около месец :lol: :lol: инак на душанския не сьм ходил от около 3-4г,както и на жеков вир освен на нещо като екскурзии...откак се запалих по реките и бялата мряна и скобара мноо рядко стьпвам на язовир-е днес мрьднах до искьро,ама тегава работа-верно,много платики ама само на троха и дребни:((ооопс,това ми напомни пак да отворя кьдето не трябва форум зза мрьсотията...наслука,колеги :lol
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”