Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Няма лошо да се пита
Модератор: sapuna
- jotem06
- научил се да хвърля
Няма лошо да се пита
Почти на всяко влизане ми иска парола и име.Защо,аз ли бъркам нещо.
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Re: Няма лошо да се пита
Здравей колега преди извстно време при доста хора(вкл. и мен) се получаваше това което и при теб но се оправи. Ако влизаш през фаворити може и заради тоеа да все още така и при теб.Пробвай да си влезнеш във форума не през фаворити а кото си напишеш сам nariba.com ако и така не стане виж се поразрови тук
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=10&t=41503 или да се надяваме че друг ще може да ти разясно защо така.
Успех
!!!
П.П. там където си пишеш името и паролата има една отметка запомни ме трябва да я сложиш

Успех

П.П. там където си пишеш името и паролата има една отметка запомни ме трябва да я сложиш

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ТочноAngel_d4 написа:.........П.П. там където си пишеш името и паролата има една отметка запомни ме трябва да я сложиш

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Не бъркаш колега, но аз например, в офиса съм с Windows и всеки път ми иска парола, от в къщи с Мозила влизам направоjotem06 написа:Почти на всяко влизане ми иска парола и име.Защо,аз ли бъркам нещо.

-
- ще става разбирач
Че Explorer-a си е скапан браузър скапан си е... с Google Chrome най-малко проблеми има...че и паролките може да ти помни ако си завеян 

-
- новобранец
Доколкото следях развитието на другата тема за този проблем, май при някои от хората проблема остана нерешен. При мен лично се реши като изтрих запаметените пароли в мозилата(2 са паролите - nariba.com и forums.nariba.com) след това изтрих и букмарк-а, рестартирах мозилата и ги въведох наново, като ги запомних.
п.с При мен на лаптопа(Vista) имаше проблем, докато на персоналния(XP) нямаше !
п.с При мен на лаптопа(Vista) имаше проблем, докато на персоналния(XP) нямаше !
Колега да не ползваш някоя програмка за почистеане на компа от рода на,, CCleaner,,те чистят и паролите.