на кльонк по Дунав

Модератор: sapuna

tutrakanskiq
новобранец
новобранец

на кльонк по Дунав

Мнение от tutrakanskiq »

Последно ходих на кльонк преди 4етири години (само по Дунав) и бях позабравил тръпката.В събота се организирахме с колеги, две лодки хора за пикник и реших да вида дали съм забравил да 4укам.Има няма 5-10 минути 4укане и ми удари сом4е както пише по книгите-4укна два пъти и потегли, засякох и го извадих.Две кила, 4орбата беше подсигурена, в следващите няколко 4аса не побутна изобщо става дума за текане около 4-5 км,и повтаряне на местата с много 4укани и водовъртежи.На другия ден също нищо не се обади, преслушах над 10 км.
Въпроса ми е ако има някой който практикува по Дунав да даде някой акъл. Предполагам 4е има доста разлики между 4укането в река и язовир.По4ти сам съм се у4ил и правил кльонковете, абе откривам топлата вода.
Аватар
manutosko
новобранец
новобранец

Мнение от manutosko »

засякох и го извадих.Две кила, 4орбата беше подсигурена
Викаш хапна го малкото сомче а? :twisted: :twisted: :twisted:
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

manutosko написа:
засякох и го извадих.Две кила, 4орбата беше подсигурена
Викаш хапна го малкото сомче а? :twisted: :twisted: :twisted:
Гладът е по силен от тока! :idea: :lol:
tutrakanskiq
новобранец
новобранец

Мнение от tutrakanskiq »

Дааа, абе вие като ги хванете рибите какво ги правите?Какво му е 4удното 4е сом4ето е ско4ило в 4орбата.
Много ми е интересно ,никой ли не ходи по Дунава, там са най големите сомове, само гьоладжии ли има във форума?
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Ами тия, които ходят по Дунав, изкарват хубави пари с риболова на сом, къде легално, къде не, та защо им е да си издават бизнеса.
От Въча по-хубав няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”