Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Запитване към Шефовете на "nariba.com" ?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Запитване към Шефовете на "nariba.com" ?
Запитване до господата Администратори и Модераториащо от има вече два месеца при влизане в заглавната страница "nariba.com" ми показва активните теми от предходният вторник (например в момента е от 25.01.2011г. ) и новото във форума е едно и също цяла седмица . Докато не дойде другият вторник и това е така от близо 2 месеца. Причината при мен ли е или така е при всички ви?
-
- сериозен играч
Re: Запитване към Шефовете на "nariba.com" ?
При мен всичко е о'к
-
- ще става разбирач
Нещо при теб ще е... при мен всичко си е ОК
- kodek
- ще става разбирач
Колега с какъв браузър си? може да е от него.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Може да е от браузара защото и при мен всичко си е наред.
Риболова е хоби.Наслука 

-
- научил се да хвърля
Извинявай , но кажето кое по точно е "браузер" ? Sorry!!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Програмката с която влизаш в интернет.Kolio Gruncharov написа:Извинявай , но кажето кое по точно е "браузер" ? Sorry!!!!
Аз не схванах въпроса добре,ама не гледай заглавната страница на сайта,влизай си в форума и цъкай "виж новите теми" или "виж новите мнения" и всичко трябва да е ОК.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- научил се да хвърля
OK и аз така си правя МЕРСИ .
Аре живи-здрави .
Аре живи-здрави .
До Модераторите на форума - с цялото ми уважение и с най-добри намерения:
Във форума съм от скоро като регистриран потребител, иначе следя форума поне от една година. Прави ми впечатление, че в много от разделите от форума се задава много често един въпрос: "Как да кача снимка (снимки) към даден коментар, така че тя (те) да се визуализира непосредствено в поста (мнението)?" Неяснотата води до отклоняване и претрупване на темите и разводняване на съдържанието им. Във връзка с това, предлагам на Модераторите (не зная от кой точно зависи това) да бъде включено разбираемо за всички участници точно описание на начина, по който може да се качват снимки в постовете. По мое мнение като потребител, най-удачно би било да се оформи като самостоятелна тема в главния раздел "Относно сайта" с примерно име "Как да качим снимка в дадена тема" или нещо подобно - по усмотрение на Модератора. Добре е темата да се набива на очи за всеки потребител - особено за новите потребители, както е направено с "Правила във форума".
Благодаря предварително.
Във форума съм от скоро като регистриран потребител, иначе следя форума поне от една година. Прави ми впечатление, че в много от разделите от форума се задава много често един въпрос: "Как да кача снимка (снимки) към даден коментар, така че тя (те) да се визуализира непосредствено в поста (мнението)?" Неяснотата води до отклоняване и претрупване на темите и разводняване на съдържанието им. Във връзка с това, предлагам на Модераторите (не зная от кой точно зависи това) да бъде включено разбираемо за всички участници точно описание на начина, по който може да се качват снимки в постовете. По мое мнение като потребител, най-удачно би било да се оформи като самостоятелна тема в главния раздел "Относно сайта" с примерно име "Как да качим снимка в дадена тема" или нещо подобно - по усмотрение на Модератора. Добре е темата да се набива на очи за всеки потребител - особено за новите потребители, както е направено с "Правила във форума".
Благодаря предварително.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Към горното предложение.
Има ли изисквания относно размер на снимката (пиксели, КВ, МВ или други) ?
Благодаря.
Благодаря.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
jagger1 написа:Към горното предложение.
Благодаря.
Снимките автоматично се рисайзват.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Разгледай важните теми(горните) в раздел Фотография. Мисля че има достатъчно написано по въпроса, относно постването на снимка от друг сайт!jagger1 написа:До Модераторите на форума - с цялото ми уважение и с най-добри намерения:
Благодаря предварително.
Другият начин да качиш снимка е чрез опцията - Прикачи файл, точно под мнението, което даваш! Кликваш на Избор на файл и избираш снимка от собствения компютър, след което натискаш - Добави файл!
Благодаря. Ще пробвам, но идеята ми беше, че непрекъснато се задават тези въпроси и от други участници (предимно новите във форума, а когато някой влиза в нов форум е хубаво да се запознае не само с правилата, а и с възможностите в сайта. Мисля, че една тема по въпроса ще намали в бъдеще време непрекъснатите питания и обяснения във форума.
И все пак Ви благодаря за помощта.
Това,което предлагаш го има и сега в сайта!Има доста описани начини как става качването на снимки в мненията.Ето няколко теми :Начало форум--->Фотография--->Качване и поставяне на снимки или -->Поставяне на снимки от друг сайт или --> Поставяне на снимки във форума от галерията и т.н.jagger1 написа:........да бъде включено разбираемо за всички участници точно описание на начина, по който може да се качват снимки в постовете. По мое мнение като потребител, най-удачно би било да се оформи като самостоятелна тема в главния раздел "Относно сайта" с примерно име "Как да качим снимка в дадена тема" или нещо подобно .....
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Естественно е за се задават такива въпроси от нови потребители.jagger1 написа:Благодаря. Ще пробвам, но идеята ми беше, че непрекъснато се задават тези въпроси и от други участници (предимно новите във форума, а когато някой влиза в нов форум е хубаво да се запознае не само с правилата, а и с възможностите в сайта. Мисля, че една тема по въпроса ще намали в бъдеще време непрекъснатите питания и обяснения във форума.
Малко по-нагоре са показани темите където е показано нагледно как се постват снимки.
Това го има във всеки един форум в БГ.
Така че,преди да се пита- огледай се във съответния форум по въпроса за постването на снимки и клипове.
Такива специализирани теми има във всички БГ форуми.
И са на челни страници ( Важни теми де ).
Ще се научиш - само прочети стъпките.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА