Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Препоръка за дадената лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Препоръка за дадената лодка
Здравейте искам да ви запитам за този лодка какво мнение имате и какво ще ме посъветвате Лодка R-4 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details предварително ви благодаря колеги.
Re: Препоръка за дадената лодка
Темата е за раздел "екипировка".
За лодката - не съм очарован, но за тези пари, това май е най-доброто. Непретенциозна, не изисква никаква поддръжка. Не е особенно стабилна, но за тези размери и килограми....Мисля, че носи до около 10 к.с. двигател, може и 15-а. Това значи, че с двама души и малко багаж глисира, но с трима - не.
За лодката - не съм очарован, но за тези пари, това май е най-доброто. Непретенциозна, не изисква никаква поддръжка. Не е особенно стабилна, но за тези размери и килограми....Мисля, че носи до около 10 к.с. двигател, може и 15-а. Това значи, че с двама души и малко багаж глисира, но с трима - не.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- pachosz
- сериозен играч
За тази цена изглежда много хубава лодката! 4,05 е чудесна дължина. Гледам за дълъг ботуш двигател е, което си е хубаво и за море да я ползваш.
Само дето темата не е баш за "Препоръки и оплаквания"
Само дето темата не е баш за "Препоръки и оплаквания"

За парите е ПЕРФЕКТНА (препоръчвам ти я пред надуваема) 

Да имаш едно наум,че подлежи на регистрация.Пише собствено произ.,а документи?
Лодката е под 15 фута(4.57 м), каква регистрация? Не се изисква регистрация.
Как ги познавате, че са за дълъг ботуш? Аз гледам, гледам ама на снимката не мога да разбера.
Как ги познавате, че са за дълъг ботуш? Аз гледам, гледам ама на снимката не мога да разбера.
Е какъв е проблема с документите ?Всеки произвеждащ лодки (масово) може да ти издаде фактура .mimok написа:Да имаш едно наум,че подлежи на регистрация.Пише собствено произ.,а документи?
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Страхотна е лодката взимай я и все големи да дърпаш.
Риболова е хоби.Наслука 

- pachosz
- сериозен играч
Шморхи, мислех, че точно ти би познал коя е за дълъг и коя за къс, френдШморхи написа:Как ги познавате, че са за дълъг ботуш? Аз гледам, гледам ама на снимката не мога да разбера.

от ляво е за къс, отдясно за дълъг:
Като се има предвид, че въпросната лодка (в дясно) е като цяло и по-висока от лявата.

Да, ама на снимката без друго сравнение ми е трудно така. Както ти го даде е ясно.
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За какво ще я ползваш - море, язовир, река?vina78 написа:Здравейте искам да ви запитам за този лодка какво мнение имате и какво ще ме посъветвате Лодка R-4 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details предварително ви благодаря колеги.
С какъв двигател?
-
- ще става разбирач
Според мен лодката си струва парите,ако ги имаш не се зазмисляй.Спретната лодкае,има си всичко необходимо,обезопасена с метална шина,което не е без значение.Успех!
И падащата звезда е била изгряваща .
За море с двигател тохатцу 8 к.сТедо написа:За какво ще я ползваш - море, язовир, река?vina78 написа:Здравейте искам да ви запитам за този лодка какво мнение имате и какво ще ме посъветвате Лодка R-4 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details предварително ви благодаря колеги.
С какъв двигател?
Някой има ли такава лодка да сподели за ,какво става на въпрос благодаря 

-
- ще става разбирач
Колега,за тази лодка осем коня са малко.За нея ти трябва двигател, най малко,15 конски сили,и то с дълъг ботуш.Риболовът с лодка ,често ни поставя в критични ситоации ,и за това трябва да бъдем подсигурени.Няколко пъти ми се е слувало ,да ме изненадват бури,на язовир,и макар че лодката ми е надуваема РИБ-4 метра,единственото спасение беше да обърна по посока на вятъра,и да се добера до отсрещния бряг.А на морето е доста по различно.Ако човек влиза с лодката сам,му е по лесно да рискува,но често влизаме със семейството си,с приятели,и тогава компромиси не бива да се правят.
И падащата звезда е била изгряваща .