Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Навсякъде ги има
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Навсякъде ги има
Човек е жив докато куфара с такъми е по голям от аптечката
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Навсякъде ги има
на много места този тип риболов е разрешен 

Грозно е ... остави закона, нямат ли морал такива хора, да кълцат тия красиви риби... !?
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Както казваше дядо ми лека му пръст, "тя простотията ходи по хората, не по стените...."
-
- вече хвърля и на тежко
Това са веслоноси.Вид есетрови риби,които се хранят с планктон.Не знам дали някъде е законно косенето,но навсякъде е грозно и неспортсменско.
- Vlado_852
- разбира нещата
Грозна картинка.
Позволено е щото е пълно с риба, ма на тия хамириканци толкоз им е и акъла де... В мненията под клипа пише, че рибата е от изчезващ вид...

czd написа:на много места този тип риболов е разрешен

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
няма каво да се чудиш колега на много места е разрешено или по-скоро може да се каже ,че не е забранено ама по тия държави считат шараните и тулупите за плевел т.е разбирай ме: Има много риба по тия местаPylsar написа:czd написа:на много места този тип риболов е разрешен![]()
![]()

- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Нека сега си я скубят,а после ще висят като нас по водоемите и ще си ходят валат.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- te4osoma
- разбира нещата
Шибани ,Гадни Тармъкчий

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
Защо се очудвам ли ? Ами защото,имането на риба не определя начина и на ловене!Преди мнооооого години и у нас имаше мнооого риба,ама този начин за риболов винаги е бил забранен,поради простата причина,че при това"дарачене"/"тармъчене"/не всяка риба се закача,а това води до нараняване,а от там пък и до разпространение на болести по нея.Например-така наречената"червенка"!Та затова ми е чудно,аджеба,кои са тези държави !?czd написа:няма каво да се чудиш колега на много места е разрешено или по-скоро може да се каже ,че не е забранено ама по тия държави считат шараните и тулупите за плевел т.е разбирай ме: Има много риба по тия местаPylsar написа:czd написа:на много места този тип риболов е разрешен![]()
![]()

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Това става в Щатите.
Те там ако разберат, че при търмъченето се разпространяват болести, не само че няма да го забранят, но и сигурно ще задължат населението два пъти седмично да търмъчи. Толкова голям им е проблема с толстолопа, че са се видели в чудо. При тях хвърля хайвер три пъти в годината, изяжда всичко и много от реките им вече мязат на лунни пейзажи, няма друг живот вътре освен толупи. Виждал съм как ги стрелят с лъкове, ловят с кепове, с ток, с бухалки като скачат... само и само да ги намалят. Имат електрически бариери по реките в опит да спрат разпространението им. Сега замислят да изтровят всичко в най-засегнатите реки за да се отърват и после да ги зарибят наново с местни видове.
Веслоносите в случая се оказват "коствени жертви" за съжаление
Те там ако разберат, че при търмъченето се разпространяват болести, не само че няма да го забранят, но и сигурно ще задължат населението два пъти седмично да търмъчи. Толкова голям им е проблема с толстолопа, че са се видели в чудо. При тях хвърля хайвер три пъти в годината, изяжда всичко и много от реките им вече мязат на лунни пейзажи, няма друг живот вътре освен толупи. Виждал съм как ги стрелят с лъкове, ловят с кепове, с ток, с бухалки като скачат... само и само да ги намалят. Имат електрически бариери по реките в опит да спрат разпространението им. Сега замислят да изтровят всичко в най-засегнатите реки за да се отърват и после да ги зарибят наново с местни видове.
Веслоносите в случая се оказват "коствени жертви" за съжаление
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Ами да им командироваме малко от нашите"специалисти",които хич не са малко малко!!!Кърцата написа:Това става в Щатите.
Те там ако разберат, че при търмъченето се разпространяват болести, не само че няма да го забранят, но и сигурно ще задължат населението два пъти седмично да търмъчи..................

А тази липса на забрана,като метод за риболов,само за толупите ли се отнася ? Защото имам приятели,които са риболовствали в Щатите и по тяхни разкази съм останал с впечатлението,че законите им са"драконовски"!Пък знае ли човек,докато е жив ,колко още неща ще научи!

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не е само за толупите има доста видове ,които по европа се смятат за ценни важи за повечето внесени видове - шарани ,толупи и другите им китайски разновидности доста видове са просто е трудно да се изброят ,между другото никой амариканец не би опитал шаран или толупPylsar написа:Ами да им командироваме малко от нашите"специалисти",които хич не са малко малко!!!Кърцата написа:Това става в Щатите.
Те там ако разберат, че при търмъченето се разпространяват болести, не само че няма да го забранят, но и сигурно ще задължат населението два пъти седмично да търмъчи..................Разбира се това в кръга на шегата!
А тази липса на забрана,като метод за риболов,само за толупите ли се отнася ? Защото имам приятели,които са риболовствали в Щатите и по тяхни разкази съм останал с впечатлението,че законите им са"драконовски"!Пък знае ли човек,докато е жив ,колко още неща ще научи!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе на някои нации има става гадно от нас,
като ни гледат как нагъваме свинското,ама ний си продължаваме
без да се интересуваме от тяхното мнение.
Наистина на доста места по света са се видели в чудо от някои видове риба.
А веслоноса в Америка го развъждат изкуственно,
и пускат в милиони бройки всяка година.
И в Бг се зарибява с тази риба де.
като ни гледат как нагъваме свинското,ама ний си продължаваме
без да се интересуваме от тяхното мнение.
Наистина на доста места по света са се видели в чудо от някои видове риба.
А веслоноса в Америка го развъждат изкуственно,
и пускат в милиони бройки всяка година.
И в Бг се зарибява с тази риба де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА