Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Откраднато Гонче
Модератор: dantho.mihov
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Откраднато Гонче
Вчера през ноща от двора окраднаха кучето ми Българско гонче (Долар на Халил Х.)на 4 месеца и половина .
От гр. Варна квартал Аспарухово .Кучето беше завързано с каишка и един синджир отгоре с катинар - искарали са перз главата с зор и са остаили външната врата отворена. Тел. за връзка :0899664710

От гр. Варна квартал Аспарухово .Кучето беше завързано с каишка и един синджир отгоре с катинар - искарали са перз главата с зор и са остаили външната врата отворена. Тел. за връзка :0899664710

- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Откраднато Гонче
Давам 200 лв възнаграждение !!!
Грешка!извинявам се ,дано се намери кучето
По-надолу има тема
По-надолу има тема
Последно промяна от Varko на Пон Фев 07, 2011 7:16 pm, променено общо 2 пъти.
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Моето няма .Varko написа:Съжалявам колега за случката.
Понеже има намерено гонче,да питам има ли татуиран номер на твоето
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Понеже влизат много хора от Варна в форума и ще напиша едно последно съобщение :
За кучето давам 500лв и няма да задавам никви въпроси.......и т.н.
Но все някой ден ще намеря някаде това куче и тогава някой ще съжелява ,че се е родил (ще има : мъка ми е
)
Подцених ги тия говеда ,но това е един вид урок за мен. Утре си купувам ново куче за 1300лв обучено ,ай да дойдат да го гепат.
За контакт скйп: falkon881 и тел: 0899664710
За кучето давам 500лв и няма да задавам никви въпроси.......и т.н.
Но все някой ден ще намеря някаде това куче и тогава някой ще съжелява ,че се е родил (ще има : мъка ми е

Подцених ги тия говеда ,но това е един вид урок за мен. Утре си купувам ново куче за 1300лв обучено ,ай да дойдат да го гепат.
За контакт скйп: falkon881 и тел: 0899664710
ТРЕПИ ГИ на мен ми откраднаха ягтериер преди 5г. от стаята с въдици. 

През далечната 1999 ми откраднаха немски браг, и знам какво е чуството след като още не съм го преживял...Колега ако разбера нещо ще пиша!
Зарганолог
Ммм вчера като минавах през циганската махала мернах такова подобно куче,но не съм много сигурен.Приличаше ми на охранен дакел....От Мол Варна като продължиш надолу към кръговото от лявата страна,където са едни никакви бараки "къщи" там го видях.Дали е това куче не знам.Просто казвам.Успех