Мнения за въдица и макара

Модератор: sapuna

ivanoff
новобранец
новобранец

Мнения за въдица и макара

Мнение от ivanoff »

Здравейте, тъй като ми предстои да взема едни извънредни парички реших да ги дам за въдица с макара. Спрях се на тази въдица и макара, въдицата ще е на 3.6 и ще се ползва основно за риболов на дъно и за шаранджийски риболов. Търся мнение за тях да видя заслужават ли си или да се ориентирам към нещо друго.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнения за въдица и макара

Мнение от svilen_sa6kov »

Пръчката си струва определено и ще ти хареса/ имал съм такива и на 3,30 и на 3,60 по два броя от вид и само похвали мога да изкажа/ обаче от тая макара дето си я показал бягай далеч - бокрук е. Зае евтина макара вземи си ей тази http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=886.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
dido.r.t
новобранец
новобранец

Мнение от dido.r.t »

svilen_sa6kov написа:Пръчката си струва определено и ще ти хареса/ имал съм такива и на 3,30 и на 3,60 по два броя от вид и само похвали мога да изкажа/ обаче от тая макара дето си я показал бягай далеч - бокрук е. Зае евтина макара вземи си ей тази http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=886.
+1 за Blue Carper :drinkers:
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

A я аз да питам дали тази макара е подходяща за спининг
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1479
Понеже имам същата ама серия R(от червените) на мача и съм доста доволен :) ?
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

ivanoff написа:Здравейте, тъй като ми предстои да взема едни извънредни парички реших да ги дам за въдица с макара. Спрях се на тази въдица и макара, въдицата ще е на 3.6 и ще се ползва основно за риболов на дъно и за шаранджийски риболов. Търся мнение за тях да видя заслужават ли си или да се ориентирам към нещо друго.
Подкрепям напълно Свилен аз купих от него тези пръчки на 3.30 дължина и съм страшно доволен от тях ,за цената си са с перфектна изработка, много добро бюджетно решение .Поздрави Радо
teodor_xristov_80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от teodor_xristov_80 »

xt33m33 написа:A я аз да питам дали тази макара е подходяща за спининг
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1479
Понеже имам същата ама серия R(от червените) на мача и съм доста доволен :) ?
Що не си пуснеш тема и там да питаш а?

На темата:
За макарата съм съгласен от този ценови клас. Въртял съм я в магазин за паричките си е доста добре. За пръчката не мога да кажа нищо Успех.
ivanoff
новобранец
новобранец

Мнение от ivanoff »

Мерси за мненията, тъй като най-рано към края на месеца началото на другия ще ги купувам очаквам още мнения. Хората които ми предложиха Blue Carper ползвали ли са я? Искам да събера мнения, за да си взема нещо хубаво макар и за малкото отделени пари. Още веднъж мерси.
ivanoff
новобранец
новобранец

Мнение от ivanoff »

Днес се сдобих с въпросните въдица и макара. На първи поглед са добре, ако е хубаво времето в неделя мисля да ги тествам.Мерси на всички за мненията! :partyman:
teodor_xristov_80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от teodor_xristov_80 »

Браво - един да си завърши темата като хората с фразата "Днес си купих.........".
Да са ти честити и много риби :wink: :wink: :wink: :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”