Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Един приятен излет на рибари, които само са чували за въдица
Модератор: Кърцата
Един приятен излет на рибари, които само са чували за въдица
Хммммм, От къде да започна драги рибари. Сигурно от заглавието Ви става ясно, че нямаме мн опит в ловенето на риба. Естествено, че сме ловили риба няколко пъти, но... може да е било повече на късмет.
Планираме да си направим двудневен излет със палатка и всичките неща които са нужни. Но ни липсва само малко информация.
1. Къде е има подходящ риболов на река, може и на язовир. (близо до Пловдив) - Тук имаме малко спор дали да бъден на река или язовир- ако може и този въпрос да изясните.
2. Целта ни е да изпитаме удоволствие от ловенето на риба, без значение големината на рибата, само да не е слънчева риба.
Какви захранки или стръв да използваме
Благодаря предварително за отделеното време!
Планираме да си направим двудневен излет със палатка и всичките неща които са нужни. Но ни липсва само малко информация.
1. Къде е има подходящ риболов на река, може и на язовир. (близо до Пловдив) - Тук имаме малко спор дали да бъден на река или язовир- ако може и този въпрос да изясните.
2. Целта ни е да изпитаме удоволствие от ловенето на риба, без значение големината на рибата, само да не е слънчева риба.

Благодаря предварително за отделеното време!
Ей такъв въпрос от пловдивчанин като чуя и ми иде да вия - та на ваз всички водоеми са ви под оная работа, в каквато и посока да тръгнете. А, вече без майтап, щом сте начинаещи и предвид жегите, най-добре е да се качите на Широка поляна и да си ловите бабушки по, че и над педя, по цял ден - само не правете касапница, а връщайте излишното. А, и не забравяйте топли дрехи, както и поне един жсм на глобул, щото м-тел там няма покритие. Наслука.
-
- научил се да хвърля
каде ги видя тези водоеми под оная ми работа бе колега. няма голям гьол до пловдив и да е под 50 км. на по 10 - 20 има сигурно 1000 малки но са всичките арендаторски. ако идеш инцидентно за 1 ден на пясъчник, батак или въча / 3 - те близки/, риба надали ще хванеш.и трие са препълнени и е супер слабо. даже колегите се ориентираха към копринка, жребчево и тракиец.DOC написа:Ей такъв въпрос от пловдивчанин като чуя и ми иде да вия - та на ваз всички водоеми са ви под оная работа, в каквато и посока да тръгнете. А, вече без майтап, щом сте начинаещи и предвид жегите, най-добре е да се качите на Широка поляна и да си ловите бабушки по, че и над педя, по цял ден - само не правете касапница, а връщайте излишното. А, и не забравяйте топли дрехи, както и поне един жсм на глобул, щото м-тел там няма покритие. Наслука.
TRABUCCO
-
- новобранец
Колега EVERTON не искам да споря но ако сметнеш растоянието от София до всичките тези хубави язовири за които споменаваш ште разбереш за какво говори колегета DOC. А пък DOC да спомене за каква дължина на оная работа става на въпрос ...
.Колега Dumbass и марица е добар вариант ако си намерите по сенчесто място
за информация потърси във форумите има актуална информация.

-
- научил се да хвърля
разбрал съм. растоянието от софия до тези язовири е голямо, но пък други са по близо. може би на колегата "кабела" е към 50 км. моя е по малко и за това не съм много съгласен.tapasersem написа:Колега EVERTON не искам да споря но ако сметнеш растоянието от София до всичките тези хубави язовири за които споменаваш ште разбереш за какво говори колегета DOC. А пък DOC да спомене за каква дължина на оная работа става на въпрос ....Колега Dumbass и марица е добар вариант ако си намерите по сенчесто място

TRABUCCO
Е, това имах пред вид, ние переме по 300 км. А иначе май марица остава като вариант, за което също благородно им завиждам - тук си имаме перловска река.tapasersem написа:Колега EVERTON не искам да споря но ако сметнеш растоянието от София до всичките тези хубави язовири за които споменаваш ште разбереш за какво говори колегета DOC
- ivan_yo
- разбира нещата
Апък ще падна от смяхEVERTON написа:DOC написа:Ей такъв въпрос от пловдивчанин като чуя и ми иде да вия
каде ги видя тези водоеми под оная ми работа бе колега. няма голям гьол до пловдив и да е под 50 км. на по 10 - 20 има сигурно 1000 малки но са всичките арендаторски. ако идеш инцидентно за 1 ден на пясъчник, батак или въча / 3 - те близки/, риба надали ще хванеш.и трие са препълнени и е супер слабо. даже колегите се ориентираха към копринка, жребчево и тракиец.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- krokibg
- учете се от него
Аз в това отношение съм най-добре,защото от прозореца ми мога да напълня марица,ако ми се вижда че започва да пада.А що се отнася до място за риболов,то тя и добър вариант,ако колегата знае какво иска да лови.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!