Един приятен излет на рибари, които само са чували за въдица

Модератор: Кърцата

Dumbass
новобранец
новобранец

Един приятен излет на рибари, които само са чували за въдица

Мнение от Dumbass »

Хммммм, От къде да започна драги рибари. Сигурно от заглавието Ви става ясно, че нямаме мн опит в ловенето на риба. Естествено, че сме ловили риба няколко пъти, но... може да е било повече на късмет.

Планираме да си направим двудневен излет със палатка и всичките неща които са нужни. Но ни липсва само малко информация.
1. Къде е има подходящ риболов на река, може и на язовир. (близо до Пловдив) - Тук имаме малко спор дали да бъден на река или язовир- ако може и този въпрос да изясните.

2. Целта ни е да изпитаме удоволствие от ловенето на риба, без значение големината на рибата, само да не е слънчева риба. :? Какви захранки или стръв да използваме :?

Благодаря предварително за отделеното време!
DOC
новобранец
новобранец

Мнение от DOC »

Ей такъв въпрос от пловдивчанин като чуя и ми иде да вия - та на ваз всички водоеми са ви под оная работа, в каквато и посока да тръгнете. А, вече без майтап, щом сте начинаещи и предвид жегите, най-добре е да се качите на Широка поляна и да си ловите бабушки по, че и над педя, по цял ден - само не правете касапница, а връщайте излишното. А, и не забравяйте топли дрехи, както и поне един жсм на глобул, щото м-тел там няма покритие. Наслука.
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

DOC написа:Ей такъв въпрос от пловдивчанин като чуя и ми иде да вия - та на ваз всички водоеми са ви под оная работа, в каквато и посока да тръгнете. А, вече без майтап, щом сте начинаещи и предвид жегите, най-добре е да се качите на Широка поляна и да си ловите бабушки по, че и над педя, по цял ден - само не правете касапница, а връщайте излишното. А, и не забравяйте топли дрехи, както и поне един жсм на глобул, щото м-тел там няма покритие. Наслука.
каде ги видя тези водоеми под оная ми работа бе колега. няма голям гьол до пловдив и да е под 50 км. на по 10 - 20 има сигурно 1000 малки но са всичките арендаторски. ако идеш инцидентно за 1 ден на пясъчник, батак или въча / 3 - те близки/, риба надали ще хванеш.и трие са препълнени и е супер слабо. даже колегите се ориентираха към копринка, жребчево и тракиец.
TRABUCCO
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

Колега EVERTON не искам да споря но ако сметнеш растоянието от София до всичките тези хубави язовири за които споменаваш ште разбереш за какво говори колегета DOC. А пък DOC да спомене за каква дължина на оная работа става на въпрос ... :wink: .Колега Dumbass и марица е добар вариант ако си намерите по сенчесто място
за информация потърси във форумите има актуална информация.
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

tapasersem написа:Колега EVERTON не искам да споря но ако сметнеш растоянието от София до всичките тези хубави язовири за които споменаваш ште разбереш за какво говори колегета DOC. А пък DOC да спомене за каква дължина на оная работа става на въпрос ... :wink: .Колега Dumbass и марица е добар вариант ако си намерите по сенчесто място
за информация потърси във форумите има актуална информация.
разбрал съм. растоянието от софия до тези язовири е голямо, но пък други са по близо. може би на колегата "кабела" е към 50 км. моя е по малко и за това не съм много съгласен. :D :D :D :D :D
TRABUCCO
DOC
новобранец
новобранец

Мнение от DOC »

tapasersem написа:Колега EVERTON не искам да споря но ако сметнеш растоянието от София до всичките тези хубави язовири за които споменаваш ште разбереш за какво говори колегета DOC
Е, това имах пред вид, ние переме по 300 км. А иначе май марица остава като вариант, за което също благородно им завиждам - тук си имаме перловска река.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

EVERTON написа:
DOC написа:Ей такъв въпрос от пловдивчанин като чуя и ми иде да вия

каде ги видя тези водоеми под оная ми работа бе колега. няма голям гьол до пловдив и да е под 50 км. на по 10 - 20 има сигурно 1000 малки но са всичките арендаторски. ако идеш инцидентно за 1 ден на пясъчник, батак или въча / 3 - те близки/, риба надали ще хванеш.и трие са препълнени и е супер слабо. даже колегите се ориентираха към копринка, жребчево и тракиец.
Апък ще падна от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ти искаш от балкона ли да ги ловиш :?:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Аз в това отношение съм най-добре,защото от прозореца ми мога да напълня марица,ако ми се вижда че започва да пада.А що се отнася до място за риболов,то тя и добър вариант,ако колегата знае какво иска да лови.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”