Яз.Огняново -27 и 30.07.

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

joco

Яз.Огняново -27 и 30.07.

Мнение от joco »

Хайде и аз дадам малко инфо:На 27.07. отидохме след обяда.Язовира е доста нисък-около 10-12 м. в сравнение с преди година(когато бях за последно).Хванахме шарена риба-червеноперка,лин,костур,каракуда,клен и малко слънчевки.Маломерната я върнах,и въпреки това за 2-3часа финиширах с около 3 кг. риба.На колегата му скъса нещо на кубинка,0,14 влакно,но ни аванс,ни нищо не помогна.Просто потегли като бърз влак.А по това време гърмеше и времето се разваляше.Покрай брега има ивица водорасли и се храни и лови пред тях.Дълбочина около 1,50-2 метра.Стръв-бял,торен.Просто това имахме.
На 30.07. бяхме от ранна сутрин,но дребната риба беше малко,слънчевки много. :twisted: За сметка на това извадих костур 1,5кг. на дъно на каракудка и колегата изтърва нещо голямо,пак на каракудка.Довлече го до брега(след 10-тина мин. борба,а той беше с влакно 0,40)но се уплете във водораслите и ...си замина!! :oops: Може и да беше сом,защото през цялото време гърмеше.
Лошото беше,че и двата дни буря с гръмотевици и дъжд развали излетите. :evil:
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Браво колега за успешните излети,наистина е било интересно да се види какво е било това голямото което е скьсало.А снимчица на тоя хубавец(1.5кг)костура намира ли се 8)
п.п.кьде по точно бяхте застанали на язовира :?:
joco

Мнение от joco »

Aglia написа:Браво колега за успешните излети,наистина е било интересно да се види какво е било това голямото което е скьсало.А снимчица на тоя хубавец(1.5кг)костура намира ли се 8)
п.п.кьде по точно бяхте застанали на язовира :?:
Намирасе ама на чужд телефон и трябва да чакам да ми я качат. :oops: Минаваш през стената,колата при пазачите и под бариерата по пътя около километър.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Да не сте били на стеснението на язовира?
joco

Мнение от joco »

barutchiata написа:Да не сте били на стеснението на язовира?
Не.Непосредствено след стената.До стеснението е далече и не ми се влачат такъми.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”