Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за маршрута София-Роман
Модератор: sapuna
Инфо за маршрута София-Роман
здравейте колеги. Смятам четвъртък да отида до роман, но понеже ми е за първи път искам да Ви попитам за маршрута. По-конкретно къде се слиза от магистралата и след това в самия град как да стигна до местата за риболов. Мерси предварително.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Re: Инфо за маршрута София-Роман
Здравей, от магистралата се слиза при Ябланица и се кара за Златна Панега - там си има табелка за Роман отляво на пътяtopsoft написа:здравейте колеги. Смятам четвъртък да отида до роман, но понеже ми е за първи път искам да Ви попитам за маршрута. По-конкретно къде се слиза от магистралата и след това в самия град как да стигна до местата за риболов. Мерси предварително.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- bo6ko__
- новобранец
pampasa написа:Здравей, от магистралата се слиза при Ябланица и се кара за Златна Панега - там си има табелка за Роман отляво на пътяtopsoft написа:здравейте колеги. Смятам четвъртък да отида до роман, но понеже ми е за първи път искам да Ви попитам за маршрута. По-конкретно къде се слиза от магистралата и след това в самия град как да стигна до местата за риболов. Мерси предварително.- ако искаш да отидеш на големия вир -на чешмата -не влизаш в самия Роман ,а се отбиваш вдясно и караш все покрай реката
-иначе в момента се ловят прилични скобари на вира който е в самия град на Малък Искър ,но има и много тройкаджий
Здравейте!Да попитам колко е км?
-
- новобранец
Между 100-110км
Колега, за фидер кое от двете места е по-удачно?pampasa написа:Здравей, от магистралата се слиза при Ябланица и се кара за Златна Панега - там си има табелка за Роман отляво на пътяtopsoft написа:здравейте колеги. Смятам четвъртък да отида до роман, но понеже ми е за първи път искам да Ви попитам за маршрута. По-конкретно къде се слиза от магистралата и след това в самия град как да стигна до местата за риболов. Мерси предварително.- ако искаш да отидеш на големия вир -на чешмата -не влизаш в самия Роман ,а се отбиваш вдясно и караш все покрай реката
-иначе в момента се ловят прилични скобари на вира който е в самия град на Малък Искър ,но има и много тройкаджий

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- bo6ko__
- новобранец
Благодаря колега.пламен марков 1 написа:Между 100-110км
Здравейте,колеги.Най-лесният начин,ако не сте ходили до сега е само по магистралата до влизане в Златна Панега.Там в началото е разклона за Роман.Завивате на ляво и само напред.Няма как да се объркаш.За риболов на плувка стават и двете места,но за фидер по-добре на„ Големия Искър“както му викаме на Радовенската чешма.На Малкия всеки ден има много навалица пък и реката е по-малка.Тройкари има и на двете места.На Малкия захранвайте само с бял червей.Успех!
Мерси колега, значи съм за големия с фидераgyl_73 написа:Здравейте,колеги.Най-лесният начин,ако не сте ходили до сега е само по магистралата до влизане в Златна Панега.Там в началото е разклона за Роман.Завивате на ляво и само напред.Няма как да се объркаш.За риболов на плувка стават и двете места,но за фидер по-добре на„ Големия Искър“както му викаме на Радовенската чешма.На Малкия всеки ден има много навалица пък и реката е по-малка.Тройкари има и на двете места.На Малкия захранвайте само с бял червей.Успех!

Имаш ли идея как върви риболова там тези дни?

Всеки ден е различно.Ако уцелите подходящо място на фидер ще имате успех.