Къде да отидем близо до София?

Модератор: Кърцата

Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Къде да отидем близо до София?

Мнение от Димо Генчев »

Здравейте, колеги!
Искам да заведа едно момче(на 11г.) малко за риба. Много ми се ще обаче да имаме някакъв успех, защото децата бързо губят интерес, а искам да го направя риболовец:)
Аз лично съм висял и продължавам да вися с часове и не ми пречи да не хвана нищо, ама заради него ми е въпросът.
Та ако някой знае къде е давало нещо в последно време, да каже. Без претенции за вид на рибата и размери - е, само без слънчаци, естествено:)
Може и да е платено, ама да дава.
Предварително благодаря!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
joco

Re: Къде да отидем близо до София?

Мнение от joco »

Димо Генчев написа:Здравейте, колеги!
Искам да заведа едно момче(на 11г.) малко за риба. Много ми се ще обаче да имаме някакъв успех, защото децата бързо губят интерес, а искам да го направя риболовец:)
Аз лично съм висял и продължавам да вися с часове и не ми пречи да не хвана нищо, ама заради него ми е въпросът.
Та ако някой знае къде е давало нещо в последно време, да каже. Без претенции за вид на рибата и размери - е, само без слънчаци, естествено:)
Може и да е платено, ама да дава.
Предварително благодаря!
Лично аз водя сина ми,който е на същата възраст на стария язовир на Ярджиловци.Директна четворка,плувка 0,75 и кука №14-16 на кейчето и започвате уклея.Лошото е че трябва да носите чадър.Покрай уклея излиза и по някоя каракуда и пастърва.На слука!
rangelcho
новобранец
новобранец

Мнение от rangelcho »

еми на Волуяк дава каракуда и е близо до софия :) дано съм ти бил полезенл
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

около София

Мнение от Диканаров »

Колега, има платени рибарници където можеш да заведеш детето да си хване нещо по-така. Ето ти три адреса понеже незная от къде ще тръгнеш:
1. Рибарника над с. Герман. Намира се на един км. от околовръстното шосе по посока на Лозенската планина. Има и щука и пъстърва и канален и европейски сом, шаран и есетра. Всичко се плаща на килограм уловена риба. Цени на магазин. Есетрата не се продава! Можеш само да се снимаш с улова!
2. На разклона за с.Негован и с. Чепинци. Срещу стария екарисаж. Вижда му се циментовия комин. Рибарника е веднага след моста на р. Искър. Има горните риби без есетра. Пъстървата е в отделен водоем. Всички останали условия както горе.
3.Язовира на с. Суходол. Намира се на околовръстното шосе. Посоката е от Бояна към Банки. Благоустроен е и има всякаква риба. Плаща се както по-горе.
На слука. :D
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Благодаря ви!

Мнение от Димо Генчев »

Ще се радвам ако има още отговори.
В кв. "Х. Димитър" живея.
Що се отнася до рибарника по пътя за Негован, знам го, но никога не съм ходил. Четох във форума, че май не било добре, но нищо не мога да коментирам.

Днес се регистрирах, за в бъдеще мисля да помагам и аз с каквото мога на всички:)
Наслука!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”