След гейовете-да преброим мъжете!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

След гейовете-да преброим мъжете!

Мнение от pacho109 »

Въпроса ми е към останалите --- Колко често "уважавате" жена си,респективно приятелката си и отразявали се това на последващия риболов :?: :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Мънцата

Re: След гейовете-да преброим мъжете!

Мнение от Мънцата »

Баси мълчанието дет цари тука :D Явно въпросът "Има ли гейове сред нас" намери своя отговор :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Мънцата написа:Баси мълчанието дет цари тука :D Явно въпросът "Има ли гейове сред нас" намери своя отговор :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Сега ще видиш след твоето мнение,какво ще стане ? :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Pylsar написа:
Мънцата написа:Баси мълчанието дет цари тука :D Явно въпросът "Има ли гейове сред нас" намери своя отговор :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Сега ще видиш след твоето мнение,какво ще стане ? :lol:

:smt102 Кво?Кой си уважава в днешно време жената,респективно-приятелката,къде къде по-важни неща има!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Nedeltcho Delev написа:
Pylsar написа: Сега ще видиш след твоето мнение,какво ще стане ? :lol:

:smt102 Кво?Кой си уважава в днешно време жената,респективно-приятелката,къде къде по-важни неща има!
Еб.си ??? :shock: Кои са тъй по-важните неща ? :lol: :lol: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

pacho109 написа:Въпроса ми е към останалите --- Колко често "уважавате" жена си,респективно приятелката си и отразявали се това на последващия риболов :?: :lol:
От моите приятели Никой не спи с жена си - всички си търсят нещо по-така ............ мъжко :)
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

pampasa написа:
pacho109 написа:Въпроса ми е към останалите --- Колко често "уважавате" жена си,респективно приятелката си и отразявали се това на последващия риболов :?: :lol:
От моите приятели Никой не спи с жена си - всички си търсят нещо по-така ............ мъжко :)
Колега,ти си объркал темите-пиши в оная"другата "! :lol: :lol: :lol:
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Комшията Коко ми честити новата година и вика:" Знаеш ли, че до 10.01 всеки трябва да направи сефте". Викам му:"Аз до 10-ти смятам да съм приключил учебната година, че да ми остане повече време за риболов". :D Ако ходенето за риба вземе да ни става по-приятно от секса, значи явно остаряваме. :idea: Дето викал 1 пенсионер/като мен/:" Лани правих секс 1път, тая година по-рядко". Та да оставим секса на младите/те имат да наваксват/, аз ще си гледам риболова. :D
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

Май нещата вървят към обособяване на два фронта във форумът :| , единия на тея от "другата" тема, а другия - малкото останали :lol:
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Бреее, адаш, кво се отприщи на тия теми. Или те е ударил хормона по никое време, или хич не те пуска, независимо от сезона :wink:
Направи сега една и за любовниците си колко често клатим :butthead: :ANAL: :ANAL: :ANAL: , да не ги пропускаме, че ше се разсърдят и те :lol: Щот то за жените само по празниците ги уважаваме, що да се хабим толкова :lol: :lol: :lol: Туй последното уж шега, ама във всяка шега си има поне 50% истина :D :wink:
Аватар
Angel_d4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Angel_d4 »

pachosz написа: :wink:
Направи сега една и за любовниците си колко често клатим :butthead: :ANAL: :ANAL: :ANAL: , да не ги пропускаме, че ше се разсърдят и те :lol: Щот то за жените само по празниците ги уважаваме, що да се хабим толкова :lol: :lol: :lol: Туй последното уж шега, ама във всяка шега си има поне 50% истина :D :wink:
Правилно колега :D :D само,който е закъсал уважава жена си :ANAL: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Angel_d4 написа:
pachosz написа: :wink:
Правилно колега :D :D само,който е закъсал уважава жена си :ANAL: :lol: :lol: :lol:
Де да може жените ви да видят какви ги пишете,ще има :axe: ,пък не се тревожете-природата не търпи празни дупки и пространства :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

pacho109 написа:пък не се тревожете-природата не търпи празни дупки и пространства :lol:
Естествено. След като ние вършим чуждата черна работа, трябва да има и нашата кой да върши :wink:
Иначе е грешно мисленето, че като си вършим нашата, и друг няма да ни помага, адаш :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Бе да не показвам аз къде е истината! :rolleyes:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Разни”