Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Има ли бяла риба на Пясъчник
Модератор: Paublo_Eskobar
Има ли бяла риба на Пясъчник

Не зная дали тази информация ще ти е полезна, но все пак ще бъде по-добре от нищо. Снощи се върнах от Пясъчник и равносметката е добро количество костур на плувка с прилични размери, каракуда, която обаче се обажда рано сутрин или късно вечер на дъно и по-рядко на плувка, червеноперки и безмерно количество слънчаци. Нямах слука да удари шаран, но колегите до мен (които са там повече от една седмица и разполагат с лодка) имаха няколко в актива си. Имаше доста Магелановци, които кръстосваха на пред назад язовира, но за тях не мога да кажа нищо. Стръвта основно рибки (моите избягаха, защото в събота през нощта за около час така задуха, че разказа играта на всичко потопен във водата), бял и торен, царевица или стериопор. Май това е засега.
Наслука на всички
Наслука на всички

Извинявай г-н Валат но ако ти връщаш рибите по половин килограм тогава и аз ще започна да ги връщам.Виж за тези под половинка съм съгласен, ако разбира се тройката не е разкъсала част от устата.
А между другото темата е за друго и ти май само искаш да се намериш на приказка,че няма какво друго да кажеш.
А между другото темата е за друго и ти май само искаш да се намериш на приказка,че няма какво друго да кажеш.
ГОЛ ШАРАН ...
- krokibg
- учете се от него
В неделя,мои приятели,са влачили на пясъчник.До обяд са извадили един сом 15 кг и една три килограмова бяла риба.Значи риба има,макар и в намалели количества.
P.S Току що влезе мой приятел,който също е ходил на Пясъчник.Ловил е в дясно от кулата,на контра стената,костур на симеонче\щипок\.Две кукички отгоре,олово от долу,и с предърпване.Хвърляш,изчакваш и предърпваш леко.И така,дано съм бил полезен на някой,който ще ходи на Пясъчник.Не отговарям,ако има някъкви аномалий,или рибата се е преместила другаде.Тя не е прасето вкочината,и иска търсене.Наслука!!!
P.S Току що влезе мой приятел,който също е ходил на Пясъчник.Ловил е в дясно от кулата,на контра стената,костур на симеонче\щипок\.Две кукички отгоре,олово от долу,и с предърпване.Хвърляш,изчакваш и предърпваш леко.И така,дано съм бил полезен на някой,който ще ходи на Пясъчник.Не отговарям,ако има някъкви аномалий,или рибата се е преместила другаде.Тя не е прасето вкочината,и иска търсене.Наслука!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: