Има ли бяла риба на Пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

pararini
новобранец
новобранец

Има ли бяла риба на Пясъчник

Мнение от pararini »

:) Колеги другата седмица искам да отида на Пясъчник и не съм наясно със ситуацията.Много ще съм Ви благодарен ако ми помогнете с малко информация.Предварително Ви благодаря.
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Бяла риба ще хванеш, само ако си голям късметлия!
Akula
новобранец
новобранец

Мнение от Akula »

Не зная дали тази информация ще ти е полезна, но все пак ще бъде по-добре от нищо. Снощи се върнах от Пясъчник и равносметката е добро количество костур на плувка с прилични размери, каракуда, която обаче се обажда рано сутрин или късно вечер на дъно и по-рядко на плувка, червеноперки и безмерно количество слънчаци. Нямах слука да удари шаран, но колегите до мен (които са там повече от една седмица и разполагат с лодка) имаха няколко в актива си. Имаше доста Магелановци, които кръстосваха на пред назад язовира, но за тях не мога да кажа нищо. Стръвта основно рибки (моите избягаха, защото в събота през нощта за около час така задуха, че разказа играта на всичко потопен във водата), бял и торен, царевица или стериопор. Май това е засега.
Наслука на всички :D
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

ми незнам дали има виж последните снимки които качих и сам прецени.Хванах ги на 5.08.2006 на влачка.Бях от онези магелановци
ГОЛ ШАРАН ...
uldo
новобранец
новобранец

Мнение от uldo »

Абе г-н магелан като хващаш толкова много риба поне да беше върнал дребните
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Извинявай г-н Валат но ако ти връщаш рибите по половин килограм тогава и аз ще започна да ги връщам.Виж за тези под половинка съм съгласен, ако разбира се тройката не е разкъсала част от устата.
А между другото темата е за друго и ти май само искаш да се намериш на приказка,че няма какво друго да кажеш.
ГОЛ ШАРАН ...
uldo
новобранец
новобранец

Мнение от uldo »

Не съм тръгнал да се заяждам ама човек винаги може да си намери оправдание. Горе долу знаем за кво иде реч
uldo
новобранец
новобранец

Мнение от uldo »

Не съм много съгласен с тебе ама ще си премълча да не стават дразги
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

По закон маломерната риба се връща във водата независимо дали е жива или мъртва :smt075
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Сериозно зна4и и мъртва се връща във водата.Ти много добре си прочел закона бе.А между другото тази която съм хванал маломерна ли е?
ГОЛ ШАРАН ...
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

и трите са маломерни :evil: но явно за рибар като теб това е велик улов.ясно е ,че не си виждал хубава бяла риба камо ли пък да си хващал :wink:
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

Ей, мушмороци :D ! Има едно място за спора ви: "Кой е по-по-най" с бате Енчо... :smt071 :smt072
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

В неделя,мои приятели,са влачили на пясъчник.До обяд са извадили един сом 15 кг и една три килограмова бяла риба.Значи риба има,макар и в намалели количества.

P.S Току що влезе мой приятел,който също е ходил на Пясъчник.Ловил е в дясно от кулата,на контра стената,костур на симеонче\щипок\.Две кукички отгоре,олово от долу,и с предърпване.Хвърляш,изчакваш и предърпваш леко.И така,дано съм бил полезен на някой,който ще ходи на Пясъчник.Не отговарям,ако има някъкви аномалий,или рибата се е преместила другаде.Тя не е прасето вкочината,и иска търсене.Наслука!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Тия, дето влачат- влачат мрежа, от лодка блесна никой не влачи, освен за като излезе на брега! Лодкарите са мрежари и бракониери в 100% от случаите, които аз съм наблюдавал.
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Van Helsing написа:Тия, дето влачат- влачат мрежа, от лодка блесна никой не влачи, освен за като излезе на брега! Лодкарите са мрежари и бракониери в 100% от случаите, които аз съм наблюдавал.
Утре сутринта тръгвам за Пясъчник - ела да ме наблюдаваш - белким ти се променят процентите!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”