ИАРА гр Сливен не спи

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

ИАРА гр Сливен не спи

Мнение от MITAKA_STZ »

Toва е от бюлетина на МВР в гр Ст.Загора. :idea:
На 18.02.2011 г. около 9.55 ч в Участък “Полиция”- Гурково е получено съобщение, че на острова на яз.”Жребчево”, южно от с.Паничерево , служители на ИАРА – Сливен са заловили Ж.Я. (29), А.Ч. (37), Т.Ю. (28), Р.В. (38), Я. (35) и Ч.А. (19) – всички от с. Паничерево, които с две гумени лодки и около 580 м мрежа са извършили незаконен улов на 4 кг щука, 3.680 кг каракуда и 10.840 кг червеноперка. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
:idea: :axe: :axe:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ИАРА гр Сливен не спи

Мнение от slivnalia »

Разгеле !!!

Само че не съм съгласен че не спи,спи и то дълбок сън спомогнат от тяхното дебелоочие :evil:

Тая зима тук край Сливен се опоскаха всички места където рибата се групира,аз и момчетата подаваме сигнали,звъним ама файда йок.
То сигурно насякъде е така ,тъй че не мога да се зарадвам на тази новина за съжаление :(
Изображение
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

ИАРА май винаги са си спяли,или са ги преспивали с кинти.Който не плаща го хващат.Реалност в България...
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
Hardi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hardi »

didopoli написа:ИАРА май винаги са си спяли,или са ги преспивали с кинти.Който не плаща го хващат.Реалност в България...
:smt023
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

PR!
Това е капка в морето, трябва да стане чудо,да се убедя, че тая институция работи!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Само че не съм съгласен че не спи,спи и то дълбок сън спомогнат от тяхното дебелоочие !

Приятелю ,не че спят тия мърди ,ами чакат само на готово .Ние им даваме позивната, и тия чак тогава тръгват .Новия им шеф голям го извади в началото ,но май му свиха перките.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

аве и аз звъня от няколко години за един нашенски бракониер..но той все се изплъзва,..как ви се струва -дали е случайно
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

borislav58 написа:........спи и то дълбок сън спомогнат от тяхното дебелоочие !......
Особенно ТЗ на ИАРА-гр.Пазарджик!Така са се"успали",че....... :twisted:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Адмирации за операцията.Но спи доста сериозно ,лично аз съм подавал сигнали на 112 и след едночасово въртене от гурково викат било за сливен от сливен викат било за нова загора и накрая ми звънна Трифон да ми обясни колко трудно се стигало до мястото което съм посочил...абе никво желание или пък интереса е такъв тя корупцията не вирее при маймуните...
Изображение
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

slivnalia написа:Разгеле !!!

Само че не съм съгласен че не спи,спи и то дълбок сън спомогнат от тяхното дебелоочие :evil:

Тая зима тук край Сливен се опоскаха всички места където рибата се групира,аз и момчетата подаваме сигнали,звъним ама файда йок.
То сигурно насякъде е така ,тъй че не мога да се зарадвам на тази новина за съжаление :(
Винаги гонят този който е подал сигнала,както полицайте,то писане, обяснение ,се едно ти си престъпника,за това и повечето колеги подминават без да звънят на когото и да било.

ИАРА не само не спи,ами приспива,дет се вика ,,Да бъркаш в меда и да не си оближеш пръстите,,
Да се задавят дано.
Не ща да ги коментирам повече :vom:
На къса плувка,в репея...
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Момци вижте на един коментар ,служител на ИАРА предполагам как си е поплакал,да ги съжалиш направо :evil:

http://www.dariknews.bg/view_article_co ... comments=1
Изображение
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Кво прави пред компюъра в неделя в 9 и половина? Само да не ми се оправдават...безделници!
Те на 10 минути от офиса си като не правят проверки, какво ми обясняват изобщо. Нали ги виждаме какво проверяват...грънци. Сега хубаво ги нареждаме, ама ще видите като попаднем на тях и ни заядат за невписан излет в билета, как ще излезем най-големите бракониери. :lol:
Нищо чудно после да си го пишат като мега успешна акция и да си пуснат по една тема във форумите да събират овации. :lol: :lol: :lol:
ivanov70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivanov70 »

Ако ИАРА е будна, тези корморани едва ли ще висят по мостовете!!!!!!!!!!!!!!!

Изображение

Изображение

Изображение

Поздрави от мен на ИАРА, дано скоро институциите в тази държава се събудят, или ще дойде момента когато народа ще ги събуди !!!
Търпението вече е на изчерпване !!!

Поздрави на всички съвестни риболовци !
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Понеже ИАРА не спи днес с Младен бяхме на Жребеца и след като се спряхме над риба със сонара познайте кво хванахме.....близо 200метра мрежа със над 50 кг разложена риба и няколко живи които плуват в язовира.С голям зор я издърпахме на брега след което подпалихме и си продължихме риболова...снимки има Младен кога ще качи незнам.Това от мен
Изображение
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Браво, Ивчо!
Иначе ИАРА не спи...те направо са в кома! Само дето изкуственото поддържане на на практика мъртъв организъм е напълно безсмислено.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”