Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

търси си се
Модератор: sapuna
- radost_in7
- новобранец
търси си се
колеги дайте едно рамо-търся спининга на шимано спиид мастер 2.7 ах с акция 20-50
предварително Ви благодаря
предварително Ви благодаря

Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата

-
- ще става разбирач
Re: търси си се
Колега, виж в купува/продава. Няма смисъл нова 

- radost_in7
- новобранец
не емалко пари...и не ми се рискува с втора употребаdobrikk написа:Колега, виж в купува/продава. Няма смисъл нова

колега мисля че това е което търсиш http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=56
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пич , от Ямбол си а търсиш точно Спийд мастер в тоя тестов диапазон и в тази дължина
Сигурен ли си че преди да го търсиш не си пипнал тази гега - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=956 , ако и да е малце по-евтинка 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- radost_in7
- новобранец
благодаря ти.....Павел Иванов написа:Пич , от Ямбол си а търсиш точно Спийд мастер в тоя тестов диапазон и в тази дължинаСигурен ли си че преди да го търсиш не си пипнал тази гега - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=956 , ако и да е малце по-евтинка
не съм я държал в ръце ..за баркли говоря-но ще го направя-и е напълно възможно тя да е следващата-но преди да я усетиш сам знаеш няма как да разбереш дали е за теб. а и не виждам да има тестови диапазон който ми трябва. а между другото всичките ми такъми са от видракс-единия собственик ми е батко

само не можах да разбера учудването ти от връзката между град акция и дължина

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами очудването ми е че са ти под ръка и можеш да "пипнеш" нужният ти модел за разлика от доста съфорумници . Гегичката - 1131895 SKELETOR 2 SPINNING 2.70m /2 199gr SIC 15-40 gr е повече от близо до показателите които търсиш а при Скелетора е запазено типично американското занижаване на горният тест . На мен лично на новият Скелетор не ми допада дръжката щото имам некаква непоносимост към ЕВА материала но пък за сметка на това бланката му ми допада доста повече от тази на Спийд мастера . Друг е въпроса че далеч не са номер едно ама в тоя ценови клас и при тия параметри бих избрал тях . Щом имаш и батко вносител то нищо не ти пречи да тестваш упоменатият модел и да прецениш дали е твоята въдица 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- radost_in7
- новобранец
благодаря ти още веднъж -имаш едно черпенеПавел Иванов написа:Ами очудването ми е че са ти под ръка и можеш да "пипнеш" нужният ти модел за разлика от доста съфорумници . Гегичката - 1131895 SKELETOR 2 SPINNING 2.70m /2 199gr SIC 15-40 gr е повече от близо до показателите които търсиш а при Скелетора е запазено типично американското занижаване на горният тест . На мен лично на новият Скелетор не ми допада дръжката щото имам некаква непоносимост към ЕВА материала но пък за сметка на това бланката му ми допада доста повече от тази на Спийд мастера . Друг е въпроса че далеч не са номер едно ама в тоя ценови клас и при тия параметри бих избрал тях . Щом имаш и батко вносител то нищо не ти пречи да тестваш упоменатият модел и да прецениш дали е твоята въдица

както ме посъветва да я погледна-лично на мен ми пасна-и макара- mag-pro lite 1000-
на митчел-получи се страхотен комплект-наистина невероятен-успех
според теб има ли място за сравнение между-spro redArc-или mag pro
и казваш че не са далеч номер едно...сигурно е така -дай ми пример за гега и макара.които наистина са добри според теб-без значение от цената--защото прегледах сигурно над 500 пръта и толкова макари