Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Макара за Болнеза
Модератор: sapuna
Макара за Болнеза
Предложете макара за Болнеза
- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Макара за Болнеза
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, ако кажеш до колко пари по-лесно ще е за ориентир
Аз примерно за болото ползвам е те това http://nasluka.org/catalog/index.php?ma ... cts_id=682
Макаричката е в ниския ценови клас, но лично аз съм много доволен от нея

Аз примерно за болото ползвам е те това http://nasluka.org/catalog/index.php?ma ... cts_id=682
Макаричката е в ниския ценови клас, но лично аз съм много доволен от нея

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- emo vasilev
- сериозен играч
Абе хора , то верно че не е казал до колко кинти трябва да е макарата , ама погледнете му ника -Дидо 99 , па му погледнете снимките - па тогава му предлагайте макари за по 100 и кусур лева .До сега трих постове с предложения за 600 лв !
Аре погледнете малко реално на нещата !
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ето още едни моделчета на Teben( някъде ги има и като Mancho, все едно и също е) http://www.riboco.com/index.php?cat=17& ... 1%80%D0%B8 Имам 2 такива модел TEB , само че моите са от големите размери....и от тях съм много доволен....Абе общо взето всичките ми такъми са в ценовия клас до 60-70лв и пак си ловя с кеф и без никакъв проблем

Колега, определяш си някакъв бюджет, отиваш в някой магазин за риб. принадлежности, хващаш 3-4-5.... макарета и почваш да връткаш, аз така правя. Която ми допадне нея си вземам, ест. съобразно вида риболов, за който я глася. За болонезе мнението ми е, че трябва да е бързооборотна поне 5:1, за да ти обира бързо линията и да събира около 150/0,18...и така

Колега, определяш си някакъв бюджет, отиваш в някой магазин за риб. принадлежности, хващаш 3-4-5.... макарета и почваш да връткаш, аз така правя. Която ми допадне нея си вземам, ест. съобразно вида риболов, за който я глася. За болонезе мнението ми е, че трябва да е бързооборотна поне 5:1, за да ти обира бързо линията и да събира около 150/0,18...и така

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
хъх Мерси за изтрития пост, глупост ще да съм писал... Младежа не говори за пари, препоръчвам му най-доброто. Не го познавам, нито родителите му, нито възможностите им.emo vasilev написа:Абе хора , то верно че не е казал до колко кинти трябва да е макарата , ама погледнете му ника -Дидо 99 , па му погледнете снимките - па тогава му предлагайте макари за по 100 и кусур лева .До сега трих постове с предложения за 600 лв !

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Прав е колегата.
Миналата година в групата на моя пич в детската градина момиченце се похвали със 700 лева събрани от рожденния и ден.
Та знае ли човек !?!
Сори за спама!
Миналата година в групата на моя пич в детската градина момиченце се похвали със 700 лева събрани от рожденния и ден.
Та знае ли човек !?!
Сори за спама!

Малките модели на Teben не ги бива смлях този доста бързоbachoivo написа:Ето още едни моделчета на Teben

Сега съм с това на 5 метра боло,не е много лъскаво но върши работа:
okuma lodestar fd 15

Или това, по-добрият вариант Ryobi Insider 1000

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- daniel_g
- разбира нещата
Вземай едно Тубертини Сирио и давай смело. Разбира се размер 1000 за да е най-лекичка.
- калин кацаров
- сериозен играч

те това е много добро за боло 5 или 6 м,ако има желаещи да се обадят