Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

На риболов около Враца! - Къде? На какво? Кога? Как?
Модератор: bobopeli
На риболов около Враца! - Къде? На какво? Кога? Как?
Здравейте колеги от Враца и региона!!!
Идята на темата ми е да споделим знания и опит от рибарските ни приживявания около Враца.
Идята на темата ми е да споделим знания и опит от рибарските ни приживявания около Враца.
Последно промяна от miho_pc на Вто Авг 08, 2006 9:11 pm, променено общо 1 път.
Рибарници "Дъбника"
На 5 Август посетих с приятели рибарниците "Дъбника".
Пипа шаран на Царевица, Рибе и качамак. Хванахме и няколко средни таранки. Щарана се плаща по 3.00лв/кг, таранката е безплатна.
Останахме доволни.
Пипа шаран на Царевица, Рибе и качамак. Хванахме и няколко средни таранки. Щарана се плаща по 3.00лв/кг, таранката е безплатна.
Останахме доволни.
- itzo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На кои по точно?Този които е срещу асфалтовия път или като свърши пътя леко в дясно и през малка горичка стигаш до рибарника.Не съм ходил натам от години,не знаех,че дават да се лови.Все пак не е лошо като алтернатива
.Пробвай на Влашки дол докато е още свободен,че току виж са му набили табелата РИБОЛОВА ЗАБРАНЕН 

успех на цялото рибарско воинство
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Местоположение на рибарник Дъбника
Рибарника се намира в посока към Плевен като се тръгне от Враца минавайки през комплекса. Преди бензиностанцията на ЛукоОил завиваме в малка пресечка на дясно, пресичаме насрешното платно и продължавеме по появилата се направо пред нас пресечка. След около 300м път свивме леко на дясно в една горичка и караме до портала на рибарника.
-
- новобранец
-
- новобранец