Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

shakespeare mach 2 xt или tica winner match
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
shakespeare mach 2 xt или tica winner match
Здравейте колеги искам да си взема мачова въдица и се двоумя между тези два модела shakespeare mach 2xt http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7922 и tica winner machhttp://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7793 .Ще ви бъда много благодарен ако ми дадете съвет коя от двете е по-добра.
Re: shakespeare mach 2 xt или tica winner match
Колега, разрови се из форума - има толкова изписано и всеки път едно и също!
През ден се пуска подобна тема. Не очаквай да чуеш нещо коренно различно за тези пръчки! Специално за Тиката е писано няколко теми по-надолу и всички отзиви за нея са положителни! Взимай, пробвай, ако не те кефи продаваш и пак наново! Едва ли някой ще ти каже коя точно въдица ще ти пасне на теб ЛИЧНО! Аз (без да съм докосвал нито един от двата) бих избрал Тиката! Най-вече заради дължината, защото предпочитам 4.2м, а като гледам Мач 2 се предлага само в размер 3.9м!
С най-добри чувства! И дано намериш мача, който да ти пасне на ръката! "Любов от пръв поглед" един вид
През ден се пуска подобна тема. Не очаквай да чуеш нещо коренно различно за тези пръчки! Специално за Тиката е писано няколко теми по-надолу и всички отзиви за нея са положителни! Взимай, пробвай, ако не те кефи продаваш и пак наново! Едва ли някой ще ти каже коя точно въдица ще ти пасне на теб ЛИЧНО! Аз (без да съм докосвал нито един от двата) бих избрал Тиката! Най-вече заради дължината, защото предпочитам 4.2м, а като гледам Мач 2 се предлага само в размер 3.9м!
С най-добри чувства! И дано намериш мача, който да ти пасне на ръката! "Любов от пръв поглед" един вид

Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- svincyyy
- ще става разбирач
Tica Winner Match 4.20 без да се замисляш
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

-
- ще става разбирач
Tica Winner Match 4.20 , даже ако можеш за си го позволиш си вземи и по дълга на 4.50.
-
- новобранец
Мерси колеги аз за тиката също доста четох и мислех да си я взема,но в един магазин където ги имаше и двете въдици ми предложиха шекспира,бил по-висок клас,имал по-добър строй и се разколебах затова реших да поровя още малко.Все пак май ще взема тиката 

Колега аз съм със същата Тика и съм много доволен,има и друг плюс че за тиката има резервни части.Аз ловя вече 4 години и да ти кажя че се държи много добре при улов на шарани от порядъка на 3 кг. до 4 кг. по- големи несъм хващал затова незнам как е с по-големите!Купувай смело няма да сбъркаш!Дано съм бил полезен!Желая ти много успешни излети! 

-
- новобранец
Днес си взех тиката 4.2м и във вторник мисля да я пробвам на панчарево.Мерси на всички и успехи в риболова
- svincyyy
- ще става разбирач
Да ти е честита определено ще останеш доволен.Мн риби с нея.Незнам кои те е излагал че Шекспира е по висок клас,явно някои които иска да си продаде стоката не ,че е лоша но да сравняваш мач на Тика с мач на Шекспир освен ако не е мач 3 които е вече нечовешки пари за повечето.
Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно