Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Помощ от бургазлии
Модератор: sapuna
- ivalpetkov
- разбира нещата
Помощ от бургазлии
Моля за помощ за това къде в Бургас продават макари Teben...Питам , защото се интересувам от тях , а нещо не са ми попадали пред очите по местните магазини.Ще съм благодарен на всеки , който ме насочи 

- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: Помощ от бургазлии
Мммдааа...40 преглеждания и няма отговор - трудна работа по нашите магазини
е мога да я поръчам примерно по интернет ама по друго си е око да види-ръка да пипне
Става въпрос за Teben TN 200...ама няма ги..
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... 0-Teben-TN

http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... 0-Teben-TN
Мдаааааааа с този подпис "между резово и дунава....бургаско инфо..." ще трябва там някъде да търсишivalpetkov написа:Мммдааа...40 преглеждания и няма отговор ....

- ivalpetkov
- разбира нещата
това беше поредната неуместна провокация - има Риба... а не има макари... така започва подписа ми и явно ТИ си засегнат - защо ли...
Няма значение и не ми се спори.Все пак благодаря на колегата onzinasi, който ми отговори без да се заяде...както и очаквах още като зададох въпроса си
сега осъзнавам колко е верен подписа ми

сега осъзнавам колко е верен подписа ми

Последно промяна от ivalpetkov на Сря Фев 23, 2011 11:35 pm, променено общо 2 пъти.
- ivalpetkov
- разбира нещата
ха...тука е с дървена ръкохватка на дръжката...ехааа
ами благодаря ти тик-так
това ,което ми предлагаш е разумно и дори с доставката ме устройва напълно...а ще я пробвам при самата доставка , макар да нямам съмнения в макарата .
ами благодаря ти тик-так

това ,което ми предлагаш е разумно и дори с доставката ме устройва напълно...а ще я пробвам при самата доставка , макар да нямам съмнения в макарата .

-
- вече хвърля и на тежко
Колега Тебен си купих миналото лято от краставицата, ама в кой от магазините точно не си спомням. Тъй като обикалям всичките наред и не помня точно. Може да е било и зад краставицата в блока. Помня от там си купувах и пръчка, ама пустата и макара от къде беше....
. Най добре се разходи в този район и мисля ще намериш и то не на едно място. Между другото добър избор .

-
- разбира нещата
Брадъре,точно пък в Бургас да не си ги виждал...Явно не си гледал внимателно.Не съм Бургазлия,ма не мога се стърпя!ivalpetkov написа:Моля за помощ за това къде в Бургас продават макари Teben...Питам , защото се интересувам от тях , а нещо не са ми попадали пред очите по местните магазини.
Чакай да ти драсна едно "лично"набързо и да изчезвам да си гледам работата

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- ivalpetkov
- разбира нещата
мерси за отговорите...
ами харесах макаричката , че открих едно скрито местенце до Бургас с огромни диви шарковци и ще ми трябва за таз година да ги дърпам .... 

Тебени (Манчо) да искаш.
1. В едно от гаражчетата на краставицатаги има. Там продават майка и дъщера, не заедно
2. В Изгрев до Била. 50 м от Била в посока химическия техникум. В новата кооперация.
3. Най-много съм виждал в един др. магазин в Изгрев. Обяснението е малко сложно
Ако идваш от Мираж и караш по Никола Петков (улицата, която раделя Изгрев и Зорница), минаваш сфетофара и след него първата в ляво, после в дясно и венага след спирката na 211 има кооперация. Там има риб. магазин в който имаше всички размери Манчо, освен това са с по няколко лева по-евтини отколкото в riboco.com
1. В едно от гаражчетата на краставицатаги има. Там продават майка и дъщера, не заедно

2. В Изгрев до Била. 50 м от Била в посока химическия техникум. В новата кооперация.
3. Най-много съм виждал в един др. магазин в Изгрев. Обяснението е малко сложно

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- ivalpetkov
- разбира нещата
ама манчовците едно и също ли са с тибените....щот май не са ...ама...
благодаря ви момчета...ще проверя как стои въпроса
малко съм объркан - уж едно и също пък едното с дървена другото с метална ръкохватка , третото пък с някво надписче уж като първите ама....ми то е ясно, всичко по магазините е от едни фабрики шиманота, миманота ...важното е да улучим от тези дето ги е правила трезвената смяна....денем...

- ivalpetkov
- разбира нещата
ето някои разлики-надписи ,лагери,производство ....има и макари на окума ако някой иска....
http://ake-mancho.com/index.php?ch=about&l=1
http://ake-mancho.com/index.php?ch=about&l=1
- batefaio
- разбира нещата
Що няма цени бре?
Разликата май е само в дръжките и надписите, но на магазинчето на краставицата са си Тебени, с готините метални дръжки.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!