Помощ от бургазлии

Модератор: sapuna

Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Помощ от бургазлии

Мнение от ivalpetkov »

Моля за помощ за това къде в Бургас продават макари Teben...Питам , защото се интересувам от тях , а нещо не са ми попадали пред очите по местните магазини.Ще съм благодарен на всеки , който ме насочи :drinkers:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Помощ от бургазлии

Мнение от ivalpetkov »

Мммдааа...40 преглеждания и няма отговор - трудна работа по нашите магазини :( е мога да я поръчам примерно по интернет ама по друго си е око да види-ръка да пипне :lol: Става въпрос за Teben TN 200...ама няма ги..
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... 0-Teben-TN
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Май ги имаше срещу Старата поща :roll:
Изображение
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

ivalpetkov написа:Мммдааа...40 преглеждания и няма отговор ....
Мдаааааааа с този подпис "между резово и дунава....бургаско инфо..." ще трябва там някъде да търсиш :drinkers:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

това беше поредната неуместна провокация - има Риба... а не има макари... така започва подписа ми и явно ТИ си засегнат - защо ли... :?: :oops: Няма значение и не ми се спори.Все пак благодаря на колегата onzinasi, който ми отговори без да се заяде...както и очаквах още като зададох въпроса си

сега осъзнавам колко е верен подписа ми :drinkers: :lol:
Последно промяна от ivalpetkov на Сря Фев 23, 2011 11:35 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

Ако решиш да я поръчваш
http://bulit2000.com/?type=1&cat=6
Малко по-евтинко.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

ха...тука е с дървена ръкохватка на дръжката...ехааа

ами благодаря ти тик-так :D
това ,което ми предлагаш е разумно и дори с доставката ме устройва напълно...а ще я пробвам при самата доставка , макар да нямам съмнения в макарата . :drinkers:
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Колега Тебен си купих миналото лято от краставицата, ама в кой от магазините точно не си спомням. Тъй като обикалям всичките наред и не помня точно. Може да е било и зад краставицата в блока. Помня от там си купувах и пръчка, ама пустата и макара от къде беше.... :smt006 . Най добре се разходи в този район и мисля ще намериш и то не на едно място. Между другото добър избор .
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

ivalpetkov написа:Моля за помощ за това къде в Бургас продават макари Teben...Питам , защото се интересувам от тях , а нещо не са ми попадали пред очите по местните магазини.
Брадъре,точно пък в Бургас да не си ги виждал...Явно не си гледал внимателно.Не съм Бургазлия,ма не мога се стърпя!
Чакай да ти драсна едно "лично"набързо и да изчезвам да си гледам работата :wink:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

мерси за отговорите... :) ами харесах макаричката , че открих едно скрито местенце до Бургас с огромни диви шарковци и ще ми трябва за таз година да ги дърпам .... :)
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Тебени (Манчо) да искаш.
1. В едно от гаражчетата на краставицатаги има. Там продават майка и дъщера, не заедно :)
2. В Изгрев до Била. 50 м от Била в посока химическия техникум. В новата кооперация.
3. Най-много съм виждал в един др. магазин в Изгрев. Обяснението е малко сложно :) Ако идваш от Мираж и караш по Никола Петков (улицата, която раделя Изгрев и Зорница), минаваш сфетофара и след него първата в ляво, после в дясно и венага след спирката na 211 има кооперация. Там има риб. магазин в който имаше всички размери Манчо, освен това са с по няколко лева по-евтини отколкото в riboco.com
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

ама манчовците едно и също ли са с тибените....щот май не са ...ама... :roll: благодаря ви момчета...ще проверя как стои въпроса :D малко съм объркан - уж едно и също пък едното с дървена другото с метална ръкохватка , третото пък с някво надписче уж като първите ама....ми то е ясно, всичко по магазините е от едни фабрики шиманота, миманота ...важното е да улучим от тези дето ги е правила трезвената смяна....денем... :lol: :drinkers:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

ето някои разлики-надписи ,лагери,производство ....има и макари на окума ако някой иска....
http://ake-mancho.com/index.php?ch=about&l=1
Аватар
batefaio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batefaio »

Що няма цени бре?
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Разликата май е само в дръжките и надписите, но на магазинчето на краставицата са си Тебени, с готините метални дръжки.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”