Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

СЪВЕТ ЗА ДВИГАТЕЛ Evinrude 4,5 Hp
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
СЪВЕТ ЗА ДВИГАТЕЛ Evinrude 4,5 Hp
Здравейте колеги,
Ще Ви бъда много благодарен ако ме посъветвате заслужава ли си 400лв. този двигател
Evinrude 4,5 Hp ето и снимка http://www.smalloutboards.com/images/e4 ... 9/side.jpg .
При положение ,че лодката ми е пластмасова 3м.дълга на 1.30м.широка мисля ,че се води тип /мичуринка/ ще я използвам предимно за тролинг
Благодаря предварително!!!!
Ще Ви бъда много благодарен ако ме посъветвате заслужава ли си 400лв. този двигател
Evinrude 4,5 Hp ето и снимка http://www.smalloutboards.com/images/e4 ... 9/side.jpg .
При положение ,че лодката ми е пластмасова 3м.дълга на 1.30м.широка мисля ,че се води тип /мичуринка/ ще я използвам предимно за тролинг
Благодаря предварително!!!!

Зависим от риболова !!!!!
-
- ще става разбирач
Re: СЪВЕТ ЗА ДВИГАТЕЛ Evinrude 4,5 Hp
На външен вид е много добре ,а дори да има някакъв проблем може да се отстрани за не много пари .Взимай и не мисли
- MITKO70
- кандидат преподавател
Предишната ми лодка беше като твоята колега и я карах с Евинруд 4,двутактов.Върви си добре с него ,то това е и масимума като мотор,който и дават на тази лодка ,ако не бъркам.Моя тежеше 13-14 кг- и беше добре на транеца,този като гледам ще е малко повече,като кг.,но си има и скорости което е добре.Транеца може да се подсили,при мен беше така.Предполагам знаеш проблемите на този тип лодка при вятър, вълни,така че умната с тролинга при лошо време. 

Всичко може,но не всеки го можe.

Благодаря за съветие колеги,утре ще го пробваме как работи във варел с вода и ако се държи прилично го взимам .Имам и още едино питане ,двигателя явно е със къс ботуш , нали няма да е проблем за тази лодка ?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Измери височината на транеца. Ако не надхвърля 41 см значи двигателя ти подхожда.batzeto написа:Благодаря за съветие колеги,утре ще го пробваме как работи във варел с вода и ако се държи прилично го взимам .Имам и още едино питане ,двигателя явно е със къс ботуш , нали няма да е проблем за тази лодка ?
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
Колеги,здравейте днес спазарих двигателя ,утре със един приятел сме на яз.Искър да го пробваме.
Още веднъж благодаря за съдействието и поздрави на всички.

Още веднъж благодаря за съдействието и поздрави на всички.

Колеги,здравейте пак съм аз !!!!Пробвах моторчето но забелязах ,че не изхвърля постоянно вода от там от където трябва да изхвърля , а ту пуши ту изхвърля вода.Дали имате представа на какво се дължи това?
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, по всяка вероятност плаче за смяна на импелера, но е възможно и да има нужда и от друг ремонт на охладителната система.batzeto написа:Пробвах моторчето но забелязах ,че не изхвърля постоянно вода от там от където трябва да изхвърля , а ту пуши ту изхвърля вода.Дали имате представа на какво се дължи това?
Прочети какво съм писал и за какво съм предупреждавал тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 44#p699544
Дано да не се окажа прав

Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
Явно съм за майстор колега,защото след като го оставих във мазето на другия ден се беше стекло на земята нещо като желе със диаметър сантинетър на сантиметър от дупката над перката.
Да предложите някой майстор от София. 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Йосиф Йосифов 0888 509860
Благодаря колега,нали е във София въпросния майстор.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Нали питаше за София, няма да давам майстор във Варнаbatzeto написа:Благодаря колега,нали е във София въпросния майстор.

Дано проблема да е лесно отстраним. Опиши после във форума, какво се е оказало.