Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Честито на всички...
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Честито на всички...
Ето я забранатаhttp://dariknews.bg/media/2011/02/Zapov ... obekti.pdf,само прочетете за Врачанска област/щот мен ме касае/-сбогом устие на Огоста,сбогом Топъл канал на АЕЦ и прочие...бахти тъпанарите!!!
Re: Честито на всички...
Колега, знаеш ли откъде идва тая глупост. Бившият шеф на ИАРА във Враца беше предложил въпросните места да бъдат забранени за СТОПАНСКИ РИБОЛОВ, за да не ги мрежарят. След като го уволниха наследникът му прочел-непрочел, взел че ги забранил изобщо за риболов.
-
- ще става разбирач
Бат Стане,познавах лично и поименно целия състав на звеното във Враца преди кадровите промени и знам,че АБСОЛЮТНО никой от тях няма да даде такова идиотско предложение за забрана на устието на Огоста примерно.Боли ме кура за Топлия канал на АЕЦ и за зоната с ограничен достъп-и без това напоследък вземането на пропуск стана много минетчийска история.Ама не мога да разбера кое е вярно-дали бившия шеф на врачанското звено,Пешо Василев е изпратил предложенията за забрана на въпросните места САМО за стопански риболов и някоя недоебана мърла от ИАРА София ги е набутала във заповедта като забранени и за любителски риболов,или новия началник на врачанското звено е страшен тъпанар и е докладвал въпросните места за тотална забрана???
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дулитъл, би им майката .. Нали си имаш Скъта
А и Сърбия не е толкова далече ..
Не се ядосвайте , положението няма да се оправи - НИВГА !

А и Сърбия не е толкова далече ..

Не се ядосвайте , положението няма да се оправи - НИВГА !
-
- вече хвърля и на тежко
ЗДРАВЕЙТЕ !
КОЛЕГИ,това е началото ! Ами т.н. ПРОМЕНИ на "закона " ако влязат ? Част от гилдията направи опит да помогне ПРОФЕСИОНАЛНО на министерството-но УВИ !!! "ЮНАЦИТЕ" ще бьркат голяма каша тази пролет.Всеки прави това което НЕ МУ Е РАБОТА в тази дьржава !
ГОЛЯМ " СМЯХ " ще падне с пролетната забрана, ако НЯКОЙ с МОЗЬК не ги спре !
ПОЗДРАВИ !
КОЛЕГИ,това е началото ! Ами т.н. ПРОМЕНИ на "закона " ако влязат ? Част от гилдията направи опит да помогне ПРОФЕСИОНАЛНО на министерството-но УВИ !!! "ЮНАЦИТЕ" ще бьркат голяма каша тази пролет.Всеки прави това което НЕ МУ Е РАБОТА в тази дьржава !
ГОЛЯМ " СМЯХ " ще падне с пролетната забрана, ако НЯКОЙ с МОЗЬК не ги спре !
ПОЗДРАВИ !
-
- ще става разбирач
Мдаа-тръпки ме побиват,като си представям какви ще ги натворят с пролетната забрана