Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Тук ли се намира рибарник Бадема
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Тук ли се намира рибарник Бадема
Искам само да попитам дали това е рибарник бадема

- jorkata76
- научил се да хвърля
Re: Тук ли се намира рибарник Бадема
Да точно там е,след като излезнеш от село Куртово Конаре в посока Кричим точно преди града има един хотел свиваш точно преди него и ще излезнеш на водоема.
- krasimir n.
- научил се да хвърля
Не!"Бадема" е на около 150-200 м на югозапад.
от посочената точка.!!!Показал си друг рибарник.Иначе колегата ти е обяснил как да стигнеш.По точно,преди Кричим има дълъг прав участък с уширение и голяма чешма на него(зад чешмата е хотела).Тръгваш по пътя вляво от чешмата.

-
- разбира нещата
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 6b166&z=12
Това намерих в блога на "Бадема" . Където свършва синята линия, там е хотел "Чешмата". Кара се покрай хотела....
Успех
Това намерих в блога на "Бадема" . Където свършва синята линия, там е хотел "Чешмата". Кара се покрай хотела....
Успех

-
- вече хвърля и на тежко
Някой може ли да ми го покаже на картата (гугъл ърт)
-
- разбира нещата
Аз се изкьорих да го търся на гугъл мапс (понеже нямам гугъл ърт) и не мога да го видя.
Може би е стара версия и ги няма нанесени водоемчетата
Може би е стара версия и ги няма нанесени водоемчетата

-
- вече хвърля и на тежко
На снимката която съм постнал се вижда и още един водоем (доло) между кричим и устина но предполагам няма да е той,а около кричим просто не се виждат други водоеми освен този който съм отбелязъл.
-
- разбира нещата
Не е този долу между Кричим и Устина. Мисля, че е стара картата и не са отбелязани всички водоеми.
В по-горно мое мнение съм дал линк към гугъл мапс, където е отбелязано със синя линия пътя. Там къде свършва синята линия се намира хотел "Чешмата" (от ляво на пътя в посока към Кричим) отбивката е на самия хотел. Следваш пътя който е точно до хотела и ще го намериш. Да знаеш, че се кара доста навътре и има табела която също е доста навътре. Следвай основния път (ако може да се нарече основен) и няма да има ядове
Най-важно е да отбиеш на хотел "Чешмата" и после няма да имаш проблем.
Айде успех и да пишеш, ако ходиш
В по-горно мое мнение съм дал линк към гугъл мапс, където е отбелязано със синя линия пътя. Там къде свършва синята линия се намира хотел "Чешмата" (от ляво на пътя в посока към Кричим) отбивката е на самия хотел. Следваш пътя който е точно до хотела и ще го намериш. Да знаеш, че се кара доста навътре и има табела която също е доста навътре. Следвай основния път (ако може да се нарече основен) и няма да има ядове

Най-важно е да отбиеш на хотел "Чешмата" и после няма да имаш проблем.
Айде успех и да пишеш, ако ходиш

-
- вече хвърля и на тежко
ще хода ама кога ..... един бог знае,но когато и да е ще има репортаж обещавам,имаше тема скоро(януари) но незнам сега като се застуди пак дали ще има резолтат. Искам да питам и нещо друго,в сайта пише че имам право на една въдица тва верно ли е ? 

- Кузмич
- dreamer
Ако рибата е активна е напълно достатъчна една.Иван Златев написа:ще хода ама кога ..... един бог знае,но когато и да е ще има репортаж обещавам,имаше тема скоро(януари) но незнам сега като се застуди пак дали ще има резолтат. Искам да питам и нещо друго,в сайта пише че имам право на една въдица тва верно ли е ?
Иначе да верно е.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- вече хвърля и на тежко
ОК,мерси колеги живи и здрави и много слука през годината 

- krasimir n.
- научил се да хвърля
[quote="Иван Златев"]Някой може ли да ми го покаже на картата (гугъл ърт)[/quote]
Писал съм--на 150-200м на югозапад, от точката която си показал!!!По ясно от това??
Снимката от гугъла е от 2001 г.!!!Ако се загледаш,ще видиш клетките на рибарника(само дето нямат вода
, )Явно в миналото са били един рибарник с тоя,който си показал(клетките са една до друга).Пътищата, по които се стига до 2-та рибарника са различни.Достатъчно ясно е обяснено,как да стигнеш до "Бадема".
Писал съм--на 150-200м на югозапад, от точката която си показал!!!По ясно от това??

Снимката от гугъла е от 2001 г.!!!Ако се загледаш,ще видиш клетките на рибарника(само дето нямат вода