Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Няма какво да се коментира повече... :)
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Няма какво да се коментира повече... :)
http://www.vbox7.com/play:01fd8b4e - аз останах без думи 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Няма какво да се коментира повече... :)
http://vbox7.com/play:4cb6db44 малко по-оптимистично 

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
За жолост май всичко от този клип е истина и не се вижда светлина в тунела 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Горчива истина! Да! Така е! Нали преди 21 години бе извършена промяна у нас! За да живее сега бездуховността, чалга културата, първосигналността, порока, безпросветността, наркоманията и масовия алкохолизъм, корупцията, циганската безнаказаност, залялата ни битова, картелна и на "белите якички" рафинирана престъпност, нулево правосъдие и да сме "щастливо" потребителското общество! До кога ли ще е така? 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
за сажеление мисля.че няма да е скоро,,,няма оправия и няма....нямам думи простоДиканаров написа:Горчива истина! Да! Така е! Нали преди 21 години бе извършена промяна у нас! За да живее сега бездуховността, чалга културата, първосигналността, порока, безпросветността, наркоманията и масовия алкохолизъм, корупцията, циганската безнаказаност, залялата ни битова, картелна и на "белите якички" рафинирана престъпност, нулево правосъдие и да сме "щастливо" потребителското общество! До кога ли ще е така?
НИКОГА КАПО,,,,
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Angel_d4 написа:За жолост май всичко от този клип е истина и не се вижда светлина в тунела

- pacho109
- сериозен играч
За жалост има колеги ,които и във форума се опитват да ни лъжат 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- трапера
- сериозен играч
Заради тези неща на "стари години" си бих шута от тук. Кофти е на 40г да отидеш да живееш и работиш в друга страна. Но в тая страна има и държава. Успокоява ме факта,че работя с договор и на датата заплатата ми е в сметката платени са ми осигуровките. Живея на квартира-подписал съм договор и знам че няма да ми вдигнат наема или да ме изхвърлят просто ей така. Пресичам без страх на зеления светофар............И още ред други неща,които и ако в ДЪРЖАВАТА България бяха на ред нямаше да ходя никъде!!!!! Немците са повече "спестовни" отколкото "съвестни". Стъпиш ли "на криво" си плащаш глобата, независимо Голф ли караш или Х6, дойчер ли си или ауслендер.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Проблемът е, че народът още спи и се оставя да бъде тъпчен от слугите си - господата управляващи!Диканаров написа:.....Нали преди 21 години бе извършена промяна у нас! За да живее сега бездуховността, чалга културата, първосигналността, порока, безпросветността, наркоманията и масовия алкохолизъм, корупцията, циганската безнаказаност, залялата ни битова, картелна и на "белите якички" рафинирана престъпност, нулево правосъдие и да сме "щастливо" потребителското общество! До кога ли ще е така?
Народът е с по-голяма власт от слугите си/тоест-политиците/, защото ги е избрал за да му служат, но за жалост те служат само на собствения си джоб.Ние/тоест народът/ се съгласяваме,къде гласно,къде безгласно ,с"властването"на пошлостта,бездуховността,субкултурата,липса на морал и какви ли не още дивотии и простотии ,които постепенно обезличават нацията ни !!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- разбира нещата
Спрете, че ме отказахте от всикчо, пък още съм млад! 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".