Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнение за лодка Sevylor
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Мнение за лодка Sevylor
Здравейте колеги доста порових но не успях да намеря нищо за този модел на Sevylor .Моля ако някой има впечатление за лодката да сподели.Знам че са хубава марка но от линка в ибея несе разбира много http://cgi.ebay.co.uk/SEVYLOR-TENDER-DI ... 45f8868cae
харесъл съм я за морето с едно моторче до 5 к.с
харесъл съм я за морето с едно моторче до 5 к.с
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Re: Мнение за лодка Sevylor
На мене лично ми се види мъничка за морето.Какъв размер е,колко камери,дай някакви данни ако може.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
И на мен ми се види много паянтова ма за тез пари и с транец.Мисля че е двукамерна с решетъчно дъно поне така се вижда на снимките.Аз за това питам понеже в бг такъв модел не съм виждал.Основно без транец и от материя като на плажните дюшеци
незнам и таз дали не е такава

Краси, приятелю, аз от лодки нищо не разбирам ама ако споделиш на колегите с колко парички си склонен да се разделиш за покупка на лодката, тогава ще ти бъде препоръчан подходящ модел 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Въпреки, че съм влизал в морето с Интекс и съм се радвал, не бих те съветвал да си купиш тази или подобна лодка за есенен риболов в морето.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Гледам нещо за хиледарка но тази ме изкуши цената иначе гледах на bombard max 3 и някакви китайци Hidea лодка с мотор за 1200-1300лири
.Но май ще заприходя един промарин на 3м това като гледам май е най хубавата цена в бг.

Тази, която пусна и Промарин или Бомбард нямат нищо общо.
Съвейлор-а(или както се казва там) е от найлон, а не PVC.
Транеца е някаква смешна дъска, която се пъха в калъф и се застопорява с метални шпилки.
Няма кил - няма глисаж(значи не са ти нужни 5 коня)
Като гледам вентилите и греблата, както и въжетата по бордовете...се изпълвам с гордост от бившия си Интекс.
Накратко - това е плажна лодка, с която не искаш да влизаш в есенното море. Да си цъкаш попчета на 100 метра от брега става, но за повече - Нье!
Промарин не съм ползвал, но много ги харесвам и мисля, че са кадърни лодки за не много пари.
Бомбард, добре като марка, ама с надуваемо дъно...По-добре с алуминиево. Верно, тежи повече, но е по-сериозна работа.
Какви са тези китайските с Хидея, че ми стана интересно?
П.П. Мисля си, че 3 метра ще ти е малка...
Съвейлор-а(или както се казва там) е от найлон, а не PVC.
Транеца е някаква смешна дъска, която се пъха в калъф и се застопорява с метални шпилки.
Няма кил - няма глисаж(значи не са ти нужни 5 коня)
Като гледам вентилите и греблата, както и въжетата по бордовете...се изпълвам с гордост от бившия си Интекс.
Накратко - това е плажна лодка, с която не искаш да влизаш в есенното море. Да си цъкаш попчета на 100 метра от брега става, но за повече - Нье!

Промарин не съм ползвал, но много ги харесвам и мисля, че са кадърни лодки за не много пари.
Бомбард, добре като марка, ама с надуваемо дъно...По-добре с алуминиево. Верно, тежи повече, но е по-сериозна работа.
Какви са тези китайските с Хидея, че ми стана интересно?
П.П. Мисля си, че 3 метра ще ти е малка...
Да найстина лодката не изглежда надеждна за това реших да попитам . Просто ме поблазни ниската цена.И това че има транец другите лодки на Sevylor са с едни дъски който се захваща мотора но само електрически че на един колега миналата година щеше да му замине бензиновия.
А това е за Hidea http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-Hidea-1 ... 2a0df3e70d
А това е за Hidea http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-Hidea-1 ... 2a0df3e70d
Не си струва. Тук ще намериш по-евтино. На ЛС ще ти пиша.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Наистина това прави над 4350 лв (без доставка). Тук за по-малко пари може да се купи по-добър комплект, при това с гаранции.Шморхи написа:Не си струва. Тук ще намериш по-евтино. На ЛС ще ти пиша.
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
Колега аз просто пуснах линка не че търся с 15 к.с по на долу в обявата има с по 5к.с мотори за по 2-2500.Не че с 15к.с няма да ми е подобреpromarine написа:Наистина това прави над 4350 лв (без доставка). Тук за по-малко пари може да се купи по-добър комплект, при това с гаранции.Шморхи написа:Не си струва. Тук ще намериш по-евтино. На ЛС ще ти пиша.

-
- научил се да хвърля
Колега! Знам какво е да искаш да си на вода и да не стигат кинтите (захранвал съм с вътрешна гума от камаз в р.Дунав
).
Но,най-сърдечно те съветвам да НЕ влизаш в морето с подобна лодка и то за риба.Събирай некой левец и макар и по-късно си купи що годе свястна лодка.Има съвсем прилични употребявани надуваеми с ал.дъно (и то марки с доказано качество). Тази лодка в ибей е подходяща за ел.двигател и влизане на къса дистанция в малък язовир и хубаво време

Но,най-сърдечно те съветвам да НЕ влизаш в морето с подобна лодка и то за риба.Събирай некой левец и макар и по-късно си купи що годе свястна лодка.Има съвсем прилични употребявани надуваеми с ал.дъно (и то марки с доказано качество). Тази лодка в ибей е подходяща за ел.двигател и влизане на къса дистанция в малък язовир и хубаво време
Благодаря ви колеги
.За мен също безопасноста и сигурноста са на първо място шега с морето няма.Като взема инвентара ще се похвяля