Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

яз. Цонево
Модератор: bobopeli
яз. Цонево
Днес на Чудните скали решихме с съпругата ми да опитаме за червеноперка/бяхме срещу скалите малко в дясно/към 10.30 точно под скалите дойдоха 5-ма с червен голф 3 и като се започна с едни,,парашути,, такова шещо на Цонево не бях виждал
ама не минаха и 15 мин.след идването им и изкараха брадва и просто отсякоха едно дърво направо от корена за да си запалят огън............
Откачих, който не вярва да провери ако не вярва/точно след тунелите,,имаше,, дърво и сега си личи че е прясно одсякано!!!Веднага обаждане до 112 и им описах случилото се,...и като се почна,,,... ама вие откаде се обаждате,ние сме национална централа и тн...Помолих ги да ми дадат тел.на ИАРА-варна ама не те били отговорни и тн...Мамка му Омръзна ми от тая държава ...абе да ги стреляме бе явно те не бръснат
Как да ми пука като срещаме безразличие???

- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
Re: яз. Цонево
колега наистина гадна история,тези хора знаят,че никой не ги наказва и стават още по нагли,само бой за тях 

НИКОГА КАПО,,,,
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Напълно си прав колегаribar4oto написа:колега наистина гадна история,тези хора знаят,че никой не ги наказва и стават още по нагли,само бой за тях

Чесно ви казвам че скоро ще отвинтя главата на някой наглец

После ще го дам на рибите.
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Мислех си да ги запиша на фотоапарата ама знаете че качеството ще бъде гадно!!!Но повярвайте ми не стига ,,парашутите,,но дървото беше към 40см. диаметър и това само да си стоплят гадните задници
Направих си труда сега да намеря тел на ИАРА ама дълбоко се съмнявам да има полза......

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кат бях малък имаше един лаф "Който не му понася да се изнася". Е пораснах...И се иснесох 
Простотията по народа оди.С бой няма се опрай работата.Толкоз народ как съ бий
Тва само тинейджър може да го каже.

Простотията по народа оди.С бой няма се опрай работата.Толкоз народ как съ бий

Тва само тинейджър може да го каже.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Този случай мисля,че и в Канада няма да го приемат за спешен, но има телефонен номер за неспешни. Също така рейнджъри, които покриват голям периметър от гори, реки и паркове и се отзовават на подобни обаждания. Със сигурност има закони и то много добри относно опазване на околната среда-флора и фауна.
Канадците са много отворени в това отношение-веднага де що видят повод ще те обадят, за нечестно уловен улов (риба или дивеч) например има и парични награди за съобщилите.
Ти взе ли номера на колата им? По номера на колата могат да ги намерят и ако има закони да им държат сметка. Закони трябва да има в България, закони-ако ще и Крумови! Включително и наказания за ония, които би трябвало да следят за правилното изпълнение и действие на законите, а си затварят очите и прибират пари в джобовете си.
Тук глобите са изключително голям паричен размер + лишаване от свобода, но то само ти стига да си платиш за адвокат и вече си загазил;)
Канадците са много отворени в това отношение-веднага де що видят повод ще те обадят, за нечестно уловен улов (риба или дивеч) например има и парични награди за съобщилите.
Ти взе ли номера на колата им? По номера на колата могат да ги намерят и ако има закони да им държат сметка. Закони трябва да има в България, закони-ако ще и Крумови! Включително и наказания за ония, които би трябвало да следят за правилното изпълнение и действие на законите, а си затварят очите и прибират пари в джобовете си.
Тук глобите са изключително голям паричен размер + лишаване от свобода, но то само ти стига да си платиш за адвокат и вече си загазил;)
- antivik
- кандидат преподавател
То апарата си е апарат, ама най-добре е да заиграе пушкалото. Да им напълни някой задните части с по-едра сол, па и по-дребни сачми, да знаят, че при всякой такъв случай ги чака същото, па да видим!?! 40 санта дърво - знаят ли колко години трябва да расте, а и колко още е можело да откараkirov74 написа:Мислех си да ги запиша на фотоапарата ама знаете че качеството ще бъде гадно!!!Но повярвайте ми не стига ,,парашутите,,но дървото беше към 40см. диаметър и това само да си стоплят гадните заднициНаправих си труда сега да намеря тел на ИАРА ама дълбоко се съмнявам да има полза......

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Еййййййй това с дървото гадна работа баси хората прости ами на лято каде ще стой на сянка глупака му с глупак,ама и закони имаме и иннстанцийте обръщат внимание какво да ви кажа ,нямам думи
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
От много време насам казвам, че на Цонево са най-наглите бракониери и са нагли и безочливи,защото просто знаят,че ИАРА Варна и пръста си не помръдват. Няма по-мързеливо звено на ИАРА от Варненското. Дори и да им се обадите на дежурния телефон, просто забравете,че ще изпратят екип - това е абсурд. Тия се мърдат само ако акцията е показна и се отразява в медиите, иначе си дремят в канцеларииките и за нищо нехаят. Цонево е прекрасен язовир, който се съсипва от бракониери- мародери заради мързела на ИАРА. Май е време наистина да вземем нещата в свои ръце и да почнем да се саморазправяме с бракониерите.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- kodek
- ще става разбирач
Колега, за отсеченото дърво сезирай горското, мисля,че дърветата са тяхна грижа.Може пък да отреагират по-бързо от ИАРА-та.
Не беше кахъра само за дървото,а цялостната ситуация,пък нали и затова е този пусти централизиран тел.112-те да реагират по най-правилния начин!!!...ИЛИ ПАК СЕ НАПРАВИМЕ НА ПО КАТОЛИЦИ ОТ ПАПАТА И всичко е проформа,а наистина не видях номера на колата бях от другата страна/срещу Чудните скали/kodek написа:Колега, за отсеченото дърво сезирай горското, мисля,че дърветата са тяхна грижа.Може пък да отреагират по-бързо от ИАРА-та.

А бре хора вие направо ме отказахте да ходя събота за риба.Само като си помисля и....ми треперят ръцете.А колкото до инстанциите никой нищо няма да направи.в края на август миналата година едни цигани дойдоха и заградиха ръкава и риба нямаше.След като се обадих на 112 ми се отковори,че ме "виждат на картата" и веднага ще се обадят на съотвените власти и ще пратят екип.Да ама НЕ - стоях там 5 дни и никой не си направи труда да дойде,камо ли да се обади да пита.ама те всичките са едни....