Знете ли дали...?

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Знете ли дали...?

Мнение от boki speca »

Знаете ли дали има фиксирано съотношение между дължината на плувката и кила,както и между дължината на плувката и антената(става въпрос за стационарно монтирани плувки,не ваглери или слайдери) и ако има променя ли се то в зависимост от това дали е метален карбонов или някакъв друг вид материала на кила и антените.Кои са оптимумите?
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
fiverov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Знете ли дали...?

Мнение от fiverov »

здравей колега
аз имам едни плувчици за река (не се сещам ква марка са мисля че са гравел,не съм сигурен ) на които тялото (буре) се движи по кила и може да се застопори посредством шлаухчета на различна височина (дълбочина ). според мен това е сцел да се превъзмогне вятъра . а именно като се пусне тялото по надоло по кила и така да е на по голямо разстояние от повърхността . а мисля че и по този начин плувките стават и по чувствителни .
:lol: .... но дали е така не съм много сигурен :axe:
въпреки всичко мисля че няма определено съотношение
поздрави и успех
пазете чисто ,не е толкова трудно
kris_h1996
новобранец
новобранец

Мнение от kris_h1996 »

fiverov написа:здравей колега
аз имам едни плувчици за река (не се сещам ква марка са мисля че са гравел,не съм сигурен ) на които тялото (буре) се движи по кила и може да се застопори посредством шлаухчета на различна височина (дълбочина ). според мен това е сцел да се превъзмогне вятъра . а именно като се пусне тялото по надоло по кила и така да е на по голямо разстояние от повърхността . а мисля че и по този начин плувките стават и по чувствителни .
поздрави и успех
А като има и други форми плувки с подвижно тяло,предназначени за стоящи води какво правим с настройката.
Колега,тези плувки без ухо за кордата са за риболов в течение и за риболов на едри риби.Доста често при ваденето им, ухото на плувката изскача от тялото .А в реката има и още един фактор- силата на течението.Да не говорим,че при местене на плувката по кордата няма да оставя следа по нея.
Аватар
fiverov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fiverov »

kris_h1996 написа:
fiverov написа:здравей колега
поздрави и успех
А като има и други форми плувки с подвижно тяло,предназначени за стоящи води какво правим с настройката.
Колега,тези плувки без ухо за кордата са за риболов в течение и за риболов на едри риби.Доста често при ваденето им, ухото на плувката изскача от тялото .А в реката има и още един фактор- силата на течението.Да не говорим,че при местене на плувката по кордата няма да оставя следа по нея.
благодаря ти колега за инфото
както казах не съм сигурен в това което казах,но и мисля че не е и грешно .радвам се че допълни .радвам се че научих нещо полезно
поздрави
пазете чисто ,не е толкова трудно
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”