яз.БЕБРЕШ

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Ц.Р.У-ТО
новобранец
новобранец

яз.БЕБРЕШ

Мнение от Ц.Р.У-ТО »

КАВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО НА ЯЗОВИР БЕБРЕШ НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ. ПУСКАМ ТЕМАТА ЗАЩОТО НЕ ОТКРИХ НИЩО ПИСАНО ЗА ТОЗИ ЯЗОВИР
malkiqt_ribar94
новобранец
новобранец

Re: яз.БЕБРЕШ

Мнение от malkiqt_ribar94 »

Привет!
Ами колега на яз.Бебреш положението е нестабилно...Излиза костур в изпобилие и тук таме някой клен но иначе вчера като бях хванах 2 кг костур а иначе на повърхността видях 2 шарана с добри размери,което ме учуди...явно хвърлят хайвера с закаснение заради студовете...Така че на Бебреш Костур...

Наслука!
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

На Бебреш излиза предимно костур . Ако слизаш откъм пътя по стръмното до язовира там излиза и уклей и епизодични кефалчета. Уклея иска захранка задължително иначе няма слука. Иначе на рибенце костура прави фурор. Ако ходиш през уикенда напиши едно лично , Язовира ми е близо и често го посещавам.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Днес бях на Бербеш от 2 до 6:30 следобед излизаше предимно дребен костур. Колеги някои хващал ли е по голяма риба от 500 грама на този язовир . Направи ми впечатление че нямаше колеги с които да ловят на дъно което доста ме учуди
Аватар
msirakov
новобранец
новобранец

Мнение от msirakov »

Там винаги е била на мода плувка "спиртомерка", за съжаление неподвижна, иначе голема работа.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”