Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Телевизори и рачила
Модератор: bobopeli
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Телевизори и рачила
Един въпрос. Забранени ли са така наречените телевизори? Това са вертикални мрежи, в които рибата се набива и оплита. Същия въпрос се отнася и за рачилата...
Иначе съжалявам за некомпетентността ми.
Иначе съжалявам за некомпетентността ми.
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

-
- новобранец
-
- новобранец
НЕ
В БИЛЕТА НА НяКОИ ОТ ВАС ДА ПИше&яУОТ;имате право на 1 бр.телевизор или ръчило&яУОТ;????
- krokibg
- учете се от него
Къде си виждал да се продават малки сомчета или есетри,чиги и т.н за стръф ??? Аз за себе си съм намерил чалъма и ловя със изкуственни примамки.Да му мислят щукарите.И още нещо,нашето писане тук не променя нищо и всеки на когото му трябва жива стръф ще си намери начин да се снабди !!!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
И двете пособия са си бракониерски, особено така наречения телевизор! За ръчилото съм съгласен ако се използва за хващане на рибета за стръв, а не да си пълним живарника с дребосък! Все пак и останалите колеги ще се съгласят, че да ловиш с рибе от самия водоем си е по-резултатно! А за ловенето с живо рибе, че било бракониерство, я по-сериозно! Колега, прочети закона! Пък и най-често употребявана е каракудката, като за нея няма посочени размери в закона, така че и на плувка да си ловите 5 сантиметрови каракудки не е бракониерство, друг е въпроса дали това носи удоволствие!!!
Наслука!!!
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Абе pepeione,ти не четеш ли какво пита човека в началото ????? Телевизори-мелевизори и т.н са забранени средства и толкоз.Друг е въпроса кой как се снабдява със рибета за стръф.Кой от нас тук написа нещо за рачилото - никой.Барутчията е прав,за плевела няма проблем да си го наловиш и ако искаш може и манджа да си спретниш.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!