Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мнение за 7 метров ???
Модератор: sapuna
Мнение за 7 метров ???
Искaжете мнение за Guangwei carbonium tele 700 интересува ме като цена нов и ако някои има мнение за него защото ми го предлагат втора ръка за 50лв???Заслува ли си???
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!
Re: Мнение за 7 метров ???
с зелена дръжка? продавам такива нови китайци
за предпочитане си вземе New Hunter 7 м
като цена нов ще мога да ти кажа утре
за форума мога да ги давам по-тънко
за предпочитане си вземе New Hunter 7 м
като цена нов ще мога да ти кажа утре
за форума мога да ги давам по-тънко

Подписссс
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Колега аз имам такъв.Не се тревожи купи си го спокойно цената му е около 50-60 лв.За толкова може да се вземе от Шумен например.Здрав е и доста лек за парите си. Тежи точно 345 грама.Една година ловя с него изкарах шарани до около кило с него без проблем и без ластик.Недостатъци - много лесно се драска и при най-лекия допир.Доста е мекичък за мен поне,но това понякога се явява в плюс.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ниско бюджетна седмица предполага да си много як в ръцете защото теглото е обратно пропорционално на цената.А ако е лек и ефтин се чупи.Така че умната с избора.Седмица-та не е пръчка която много фирми могат да докарат на качество.А за това колко са "лигави"въобще да не говорим.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
колега 7 метрова не съм имал но 6 от същия модел го давам на 55 лв НОВ
иначе Globe New Hunter 7m при мен е 76 лв
пиша ти цените ми да си правиш сметката - мисля че може още малко да ти отстъпи от цената
иначе Globe New Hunter 7m при мен е 76 лв
пиша ти цените ми да си правиш сметката - мисля че може още малко да ти отстъпи от цената

Подписссс
внасят го китайци.в София 6м - 45лв 7м - 65лв. закупих 6м и съм доволен от него. масово магазините зареждат от китаеца Чали 0888 545 698