Капо на р. Камчия - 04.03.2011

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Капо на р. Камчия - 04.03.2011

Мнение от Fishing_Fan »

На въпросния ден реших да открия годината на реката Камчия с двама приятели ,нагоре от моста при с.Хан Крум,времето беше супер,а народа в повече от нормалното,обстановката беше калотия и мръсотия,реших да ловя на фидера,а другите ми авери на леко,на изтичане,забърках микса ,някаква полска захранка за фидер и захранка за река пак на поляците+комбинация от шарен червей(бял,жълт и червен),и заметнах ,стрелях даже и с бели червей,за целия излет имах само 2 почуквания,първото беше доста силно,че и огъваше на няколко пъти,без да спира,но не успях да засека,а второто беше съвсем леко,но засичането отново беше без ефект,а при аверите ми работата беше тотално мъртвило,повечето хора там имаха същия ефект като при нас,но имаше само един дядо,който скубеше дребни кефалчета и уклейчета.
Поздрави
до другата седмица отново мисля да посетя реката
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Капо на р. Камчия - 04.03.2011

Мнение от Златев »

Дано с идващото затопляне се поразмърда и рибата. :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Че тя рибата си мърда,сега разбрах че съм се случил на ден с голямо атмосферно налягане,и това влияе много на рибата,но не ми пречеше,поне не бях пред компа.
veso72
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от veso72 »

Следващият път повече успех и вземи нещо за снимане :smt023
Няма по хубаво време от това когато сьм на риба.....с бира.
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

Fishing_Fan написа:Че тя рибата си мърда,сега разбрах че съм се случил на ден с голямо атмосферно налягане,и това влияе много на рибата,но не ми пречеше,поне не бях пред компа.
Хубаву ,че не си бил пред компа,ама не помага много.Имам пред вид ,че голямо атмосверно налягане ,просто няма такова понятие,има високо и ниско налягане,което не е от ,,голямо,,значение -виж дядката си е ловкал,макар и дребно. :wink:
На тая голяма и красива река не съм бил,ама требе да има много риба.
Пробвай вечерта да захраниш яко едно място и на другия ден рано пак там. :) ,ако не те е изпреварил някой.
Наслука.
После ще черпиш. :drinkers:
На къса плувка,в репея...
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

mimi750830 написа:
Fishing_Fan написа:Че тя рибата си мърда,сега разбрах че съм се случил на ден с голямо атмосферно налягане,и това влияе много на рибата,но не ми пречеше,поне не бях пред компа.
Хубаву ,че не си бил пред компа,ама не помага много.Имам пред вид ,че голямо атмосверно налягане ,просто няма такова понятие,има високо и ниско налягане,което не е от ,,голямо,,значение -виж дядката си е ловкал,макар и дребно. :wink:
На тая голяма и красива река не съм бил,ама требе да има много риба.
Пробвай вечерта да захраниш яко едно място и на другия ден рано пак там. :) ,ако не те е изпреварил някой.
Наслука.
После ще черпиш. :drinkers:
голямото атмосферно налягане си е баш "високото" :),дядката просто е имал късмет,случил е на точно разстояние на плувката в дълбочината,сигурно е бил и с финнен такъм,какъвто аз не бих сложил на фидера :)
реката Камчия си е малорибна в Шуменския регион,често е била обект на масови натравяния отпредните години,нивото и се мени постоянно от изпускащите води на яз. Тича,пробвал съм това със захранването,ефекта е обратен,събира дребни рибки(кефалчета,червеноперчета,каракудки и горчивки)
Поздрави
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Днес 13.03.2011 пак се капотирах тотално,а и отгоре за капак съм забравил захранката за фидера и пуснаха водата от Тича,и риболова стана невъзможен,но авера на братчеда имаше малко захранка та и от нея ползвах за фидера,но днес хубаво приятно време,хванахме си тен,но никакви индикации откъм риба.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”