Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Моите воблеро подобия
Модератор: emo vasilev
Моите воблеро подобия
ето най-после и аз успях да кача снимка на моя труд приемам критики и има някой които съм сгрешил но се пак са ми първи така че ще кача всичките ми творби малко са но толкова време имам

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Моите воблеро подобия
Браво стават бробвай и покажи резултата така трудно се предценява дали рибите ги харесват.Успех и големи.
Риболова е хоби.Наслука 

Добри са !
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
браво колега справил си се сега остава да ги топнеш 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Материала е чамови дъски дядо ми ги направи на квадратно по 2см и на дължина около 20 см и дялкам с ножче и шкурка другото е фантазия

Браво, колега. Харесват ми много и както казва един колега по-горе, дано и рибките ги харесат. Имам два въпроса, ако не е някаква тайна: 1. Какви лакове и брокати си използвал за моделчетата и 2. Ориентировъчно колко им е грамажа и като размер - лопатка/опашка (без куките) на най-малките? Благодаря предварително и успех, най-малкото заради положения труд. Рибките трябва да го оценят достойно
.

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
-
- научил се да хвърля
Браво,
много риби да хванеш с тях
много риби да хванеш с тях

Използвам яхтен лак на декоратор

-
- научил се да хвърля
колега като за първи път много добре изглеждат дано да мат добра игра и да са уловисти,поздравления и наслука
И аз на тва се надявам

Благодаря ти. Ориентирах се от снимката. Направи ми впечатление, че от лака и оцветяването се създава добър ефект на "подкожна дълбочина". Постигнал си много добро преливане и оцветяване. Ако и играта им е добра - ще ти донесат доста добри преживявания на водоема. А и разцветките (като тоналност) мисля, че са подбрани успешно. УСПЕХ 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
-
- новобранец
Ако искаш приеми един съветFreaky.. написа:Материала е чамови дъски дядо ми ги направи на квадратно по 2см и на дължина около 20 см и дялкам с ножче и шкурка другото е фантазия![]()

НЕ използвай чам.Дядо ми е дърводелец и го накарах да направи като твоя дядо.Направих си около 30-40, а може и повече воблера от чам.Мислех си, че не е трудна обработката,докато не ми казаха да изполвам липа или бреза.
Когато си набавих тези два материала разбрах, че съм хвърлил тоооолкова много усилия на вятъра.За времето за което изработвах един воблер от чам, мога да направя поне 3 от липа/бреза/разпенено PVC. Другото и по-важно е че чама колкото и да го шкурих винаги изглеждаха криви, заради "пластовете" (незнам как да ги нарка) които се цепят при обработката.
Колко много изписах

Надявам се, че ме разбираш какво искам да ти кажа, но знам че ще продължиш да си дялкаш всяка вечер от чама, докато не си намериш другите материали.Аз поне така правих, въпреки,че многократно ме съветваха

Поздрави и много риби да хванеш с тях

Ами ще видя дядо с какво разполага и ако няма здраве да е сега сме се захванали с него да ми направи една машинка от мотор на пералня ще продупчим на ротора оста но с инстромент за вътрешна резба за да можем да навия болт от този модел, а на него ще слагам приставките който ще ми помагат в изработката на воблери
ето болта и мотора не е същия но просто нямам снимка и взех от интернет надявам се схващтате какво искам да ви обесня

относно болта незнам как се казва такъв модел но той има 2 прави страни без резба и като го гледш от едната страна изглежда като нула

надявам се някои да ми помогне с името на този модел болт ако не ще изпилим един с дядо и ще по оправим резбирте защото след пиленето може да са повредени отворите

относно болта незнам как се казва такъв модел но той има 2 прави страни без резба и като го гледш от едната страна изглежда като нула

надявам се някои да ми помогне с името на този модел болт ако не ще изпилим един с дядо и ще по оправим резбирте защото след пиленето може да са повредени отворите