Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

И аз намерих няколко
- каридата
- учете се от него
И аз намерих няколко
Е днеска не издържах,към обяд изперках тотално и отпраших да гоня михаля.Тръгнах да гоня костуретки на едно малко язовирче,но като пристигнах видях че има още лед в района на стената и цвета на водата беше кафеникав.Ама както и да е ,мятах силикони кадето бе възможно но без сторване за някоко часа.Казах си абе майната му,поне държа въдица а и имам да пробвам доста самоделки,през последния половин час направих проби на доста самоделки,които бяха правени през изминалите месеци.Доста се изшкембихме през тая зима ,йедене и спане прилично,пълно замардяване.Не бях хващал спининг от откриване то на пастървата което приключи с капо.ПОстоях още малко и добре че имах резервни планове в главата си.Отпраших към яз.Порой да видя как са там райраните.Имаше двама колеги който мятаха на рибе и до момента нямаха грам удар.Направо си набих шута,а часът беше към то 16.00.Помислих малко и реших да атакувам последната резерва.Малка невзрачна рекичка.Знаех някоко местенца по нея и реших да преслушам рибетата.Още на първото вирче(разбирай 15 на 10 метра) някакъв нахалник ми огъна макарона.Ето го и него.

След него мислех че нямам да имам слука защото вирчето бе малко плитко и почти прозрачно.Но се оказа че не бях прав.

Брееее голяма радост,бранд ню лайт творенията ми вече бяха в отдел работещи.Тъгнах да търся нови непознати на мен местенца по реката ,и намерих.Рибки имаше но въпреки че престъпвах като котарак се плашеха лесно,а когато изваждах и риба просто за втори удар си беше мнемислимо.Намерих страшно място и си казах ''тука требе да има''.Бе да еба прав бях,кроасана пах се згъна.

Не след дъго последва и най якия удар.Направо реши да го глътне.

За дава часа толкуз,а и местата са кът по тая вада.Абе не е кой знае колко ама четири рибета за два часа март месец мен ме устройват.Всичи риби са хванати на самоделки.Поздрави и добри пожелания на всички.

След него мислех че нямам да имам слука защото вирчето бе малко плитко и почти прозрачно.Но се оказа че не бях прав.

Брееее голяма радост,бранд ню лайт творенията ми вече бяха в отдел работещи.Тъгнах да търся нови непознати на мен местенца по реката ,и намерих.Рибки имаше но въпреки че престъпвах като котарак се плашеха лесно,а когато изваждах и риба просто за втори удар си беше мнемислимо.Намерих страшно място и си казах ''тука требе да има''.Бе да еба прав бях,кроасана пах се згъна.

Не след дъго последва и най якия удар.Направо реши да го глътне.

За дава часа толкуз,а и местата са кът по тая вада.Абе не е кой знае колко ама четири рибета за два часа март месец мен ме устройват.Всичи риби са хванати на самоделки.Поздрави и добри пожелания на всички.
Последно промяна от каридата на Пет Мар 11, 2011 9:15 pm, променено общо 1 път.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Re: И аз намерих няколко
Еее почнахте ги клендаците, евала !!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Който търси - намира. Поздравления за упоритостта приятелю 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
И нас ни "устройва" прекрасният ти репортаж !!!каридата написа:......ама четири рибета за два часа март месец мен ме устройват....

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
колега самоделките са си като от кореком
браво !!
поздравления за успешния излет

поздравления за успешния излет
пазете чисто ,не е толкова трудно
Коце НАКАРИДИЛ си се за пореден път.Респект.
-
- ще става разбирач
Невзрачна рекичка викаш, ама то за това явно си има доста добри рибета....
Ух , как завиждам , и аз днес се убих да въртя ама йок рибок
! Евала !

Туй риболова не е за мен 

- muhito
- вече хвърля и на тежко

- Vid
- кандидат преподавател
Браво, изкефил си се на МАX, за два часа са напълно достатъчна бройка. Аз днес пробвах костурчетата на силикон на яз.Кърджали, но УВИ...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво друже,ти си знаеш какъв е кефа да си хванеш риби на самоделки

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!