кой язовир???

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

кой язовир???

Мнение от altavoto_me4e »

zdraveite kolegi
imam edin stranen vapros daje e kato anketa
kakvo 6te kajete za qzovirite okolo sofiq i na dale4e
az li4no za tazi godina imam mnenie 4e iskara si e nai dobre
xodix na pqsa4nik i na antonivanovci i rezultatite bqxa mnogo po malki ot kolkoto predi dve godini a na iskara vinagi is ima platika i karakuda sa6to taka i 6aran
vie kakvo 6te kajete
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
паци
новобранец
новобранец

Мнение от паци »

За Искъра си абсолютно прав.Тази година и по точно миналата седмица бяхме на Тича просто прекрасен язовир и най важното даде риба.Надявам се догодина да имам възможност пак да го посетя.Препоръчвам го на всеки колега.Наслука.
TUPAN

Мнение от TUPAN »

От риболов до риболов има разлика, както и зависи каква риба гониш. Сома започна да дава добре на Искъра в началото на сезона, но после нещо се скофти работата. Очевидно, че мустакатия започна да проявява активност едва сега.
Иначе не виждам особена разлика между слуката по по-далечните язовири и Искъра. Абе всеки язовир си има чалъм, но година с година не си прилича. Така че аз не ги деля на по близки до София и по-далечни такива, просто когато имам време и кинти ходя но по-далечен и по-красив язовир, а пък когато времето е кът - добрия стар Искър.
Жоро

Кажете нещо за Казичене

Мнение от Жоро »

Здравейте,
Кажете нещо за Казичене.
Има ли риба? Каква и дали има места за риболов с дете на 4год. в
смисъл да не е много стръмно.
Благодаря предварително.
radoslav
новобранец
новобранец

Мнение от radoslav »

ПАЦКО ,КЪДЕ ГИ ЛОВИ ТЕЗ РИБИ :?: ЗА ТИЧА МОЖЕ САМО ДА МЕЧТАЕ МЕ.МЕСТНИТЕ С ТИЯ МРЕЖИ БАХ МАААМУ :!:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

ОГНЯНОВО ????
Аватар
cobalt
новобранец
новобранец

Мнение от cobalt »

az sam to plovdiv i razbira se nai 4esto stoq na pqsa4nik
taka 4e tozi qzovir e vav sastoqnie da dade mn 6aran ako znae6 mestata
da ne govorim za kostura po 600=700gr koito izliza6e tova lqto
ot qzovira se izvadi mn bqla riba za poslednite nqkolko godini no mai tazi godina ne6to se pozagubi
Аватар
ribar_amatior
новобранец
новобранец

Мнение от ribar_amatior »

Аз си ходя на яз. Доспат за американка, малко ми е далечко, ама съм доволен!
Kак ми се ходи за риба........!
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Ходи ми се на хубаво и красиво Блато , някой да има идеи ???
само да не ме пратите на Враждебна :roll:
говориме за наистина красиво място
благодаря
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: кой язовир???

Мнение от dzigy »

шарана тук се цени. в канада мои познати ми казват, че го хвърляли както слънчевките - царичките. той не бил риба. виж платиката става стига да е голяма. иначе тази джапанка като е малка за нищо не става.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Така е за шарана иж и на Cougar темите , там не го броят за риба , в Австралия е същото , даже има закон че хванат шаран не се връща обратно , толкова били разпространени че чак се налагали да ги излавят , за да си развива и другата риба :!:
Само се чудя що не спретнат една екскурзия на български рибари до там , 3 месеца да ни пуснат и после да ни екстрадират ( заедно с шараните ) :idea:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

chirus ти знаеш ли колко са малко рибарите като тебе там , бе, иначе защо ще правят тв. щоута и предавания - Рекс Хънт да ми целува копърка. Абе те от бесен капитализъм не могат да си 'земат въздух, та камо ли за риба - ти зна'йш ли к'ъв път бият за една пуста риба. Ти ще си запалиш колицата и за 1-2 часа си на мястото - там брато летят с Чопъри - разбирай хеликоптери по 7 часа и то свръх запалените ненормалници /с пачките/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: всичко 'зе да става с мъни - затуй умната, арееее :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
dzigy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: кой язовир???

Мнение от dzigy »

още е малко студено за по голям улов. След около две седмици, вече може да се каже, че ще започне да кълве.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”