Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

кой язовир???
Модератор: bobopeli
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
кой язовир???
zdraveite kolegi
imam edin stranen vapros daje e kato anketa
kakvo 6te kajete za qzovirite okolo sofiq i na dale4e
az li4no za tazi godina imam mnenie 4e iskara si e nai dobre
xodix na pqsa4nik i na antonivanovci i rezultatite bqxa mnogo po malki ot kolkoto predi dve godini a na iskara vinagi is ima platika i karakuda sa6to taka i 6aran
vie kakvo 6te kajete
imam edin stranen vapros daje e kato anketa
kakvo 6te kajete za qzovirite okolo sofiq i na dale4e
az li4no za tazi godina imam mnenie 4e iskara si e nai dobre
xodix na pqsa4nik i na antonivanovci i rezultatite bqxa mnogo po malki ot kolkoto predi dve godini a na iskara vinagi is ima platika i karakuda sa6to taka i 6aran
vie kakvo 6te kajete
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
От риболов до риболов има разлика, както и зависи каква риба гониш. Сома започна да дава добре на Искъра в началото на сезона, но после нещо се скофти работата. Очевидно, че мустакатия започна да проявява активност едва сега.
Иначе не виждам особена разлика между слуката по по-далечните язовири и Искъра. Абе всеки язовир си има чалъм, но година с година не си прилича. Така че аз не ги деля на по близки до София и по-далечни такива, просто когато имам време и кинти ходя но по-далечен и по-красив язовир, а пък когато времето е кът - добрия стар Искър.
Иначе не виждам особена разлика между слуката по по-далечните язовири и Искъра. Абе всеки язовир си има чалъм, но година с година не си прилича. Така че аз не ги деля на по близки до София и по-далечни такива, просто когато имам време и кинти ходя но по-далечен и по-красив язовир, а пък когато времето е кът - добрия стар Искър.
Кажете нещо за Казичене
Здравейте,
Кажете нещо за Казичене.
Има ли риба? Каква и дали има места за риболов с дете на 4год. в
смисъл да не е много стръмно.
Благодаря предварително.
Кажете нещо за Казичене.
Има ли риба? Каква и дали има места за риболов с дете на 4год. в
смисъл да не е много стръмно.
Благодаря предварително.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- ribar_amatior
- новобранец
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ходи ми се на хубаво и красиво Блато , някой да има идеи ???
само да не ме пратите на Враждебна
говориме за наистина красиво място
благодаря
само да не ме пратите на Враждебна

говориме за наистина красиво място
благодаря
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- dzigy
- научил се да хвърля
Re: кой язовир???
шарана тук се цени. в канада мои познати ми казват, че го хвърляли както слънчевките - царичките. той не бил риба. виж платиката става стига да е голяма. иначе тази джапанка като е малка за нищо не става.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Така е за шарана иж и на Cougar темите , там не го броят за риба , в Австралия е същото , даже има закон че хванат шаран не се връща обратно , толкова били разпространени че чак се налагали да ги излавят , за да си развива и другата риба
Само се чудя що не спретнат една екскурзия на български рибари до там , 3 месеца да ни пуснат и после да ни екстрадират ( заедно с шараните )

Само се чудя що не спретнат една екскурзия на български рибари до там , 3 месеца да ни пуснат и после да ни екстрадират ( заедно с шараните )

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
chirus ти знаеш ли колко са малко рибарите като тебе там , бе, иначе защо ще правят тв. щоута и предавания - Рекс Хънт да ми целува копърка. Абе те от бесен капитализъм не могат да си 'земат въздух, та камо ли за риба - ти зна'йш ли к'ъв път бият за една пуста риба. Ти ще си запалиш колицата и за 1-2 часа си на мястото - там брато летят с Чопъри - разбирай хеликоптери по 7 часа и то свръх запалените ненормалници /с пачките/
всичко 'зе да става с мъни - затуй умната, арееее 

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- dzigy
- научил се да хвърля
Re: кой язовир???
още е малко студено за по голям улов. След около две седмици, вече може да се каже, че ще започне да кълве.