Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Произведено от кръжока "РЪЦЕТЕ МИ ПРЕЧАТ"
Модератор: emo vasilev
Произведено от кръжока "РЪЦЕТЕ МИ ПРЕЧАТ"
Здравейте колеги.
Февруари месец се сдобих по неволя със достатъчно количество свободно време, интересни идеи от Цецко(bountyhunter1), както и една липова цепеница. Последва едно голямо четене из форумите - как аджеба се дялка липа за да прилича на воблер. След това четене се започна едно серийно производство на .....трески и буклук в дома, което от своя страна беше съпроводено с обичайното "......вие с дъщеря ти намя ли да престанете да мърсите...", "аз не съм ви прислужница на вас двамата БЕЕЕЕЕ....." и т.н.
Но в резултат на повече упорство(познато при мен повече под термина ИНАТ) се пръкнаха следните изчадия .....

Днес преминаха през водния тест(пред окото на невежата
) и част от тях се издъниха тотално:

ще останат в една кутишка като пример - какво не бива да се прави (ще съм благодарен на всички значително по-опитни колеги от мен да напишат какво е сбърканото ва тях
)
Тези се представиха подобаващо на теста н бързи води(силен мътен бързей на р. Огоста днес) и в спокойните (и от към риби) води на врачанския язовир

Отбелязаните с !!! са ми първите две ръкоделия и са кръстени МОЛИВИТЕ - щото просто не ми харесват като форма и ...абе като цяло.
По-интересното е тресчица №6

Тая щуротийка има някаква игра но го играе странично - казано на местен език ..абе бега на една страна - все У дЕсната страна. Бих бил безкрайно благодарен (благодарността може да се изразява и в главни ракии...) на всеки, който ми даде разумен съвет КАКВО КЪДЕ И КАК ГРЕША.
Поздрави и НА СЛУКА на всички
Февруари месец се сдобих по неволя със достатъчно количество свободно време, интересни идеи от Цецко(bountyhunter1), както и една липова цепеница. Последва едно голямо четене из форумите - как аджеба се дялка липа за да прилича на воблер. След това четене се започна едно серийно производство на .....трески и буклук в дома, което от своя страна беше съпроводено с обичайното "......вие с дъщеря ти намя ли да престанете да мърсите...", "аз не съм ви прислужница на вас двамата БЕЕЕЕЕ....." и т.н.
Но в резултат на повече упорство(познато при мен повече под термина ИНАТ) се пръкнаха следните изчадия .....

Днес преминаха през водния тест(пред окото на невежата

ще останат в една кутишка като пример - какво не бива да се прави (ще съм благодарен на всички значително по-опитни колеги от мен да напишат какво е сбърканото ва тях

Тези се представиха подобаващо на теста н бързи води(силен мътен бързей на р. Огоста днес) и в спокойните (и от към риби) води на врачанския язовир

Отбелязаните с !!! са ми първите две ръкоделия и са кръстени МОЛИВИТЕ - щото просто не ми харесват като форма и ...абе като цяло.
По-интересното е тресчица №6

Тая щуротийка има някаква игра но го играе странично - казано на местен език ..абе бега на една страна - все У дЕсната страна. Бих бил безкрайно благодарен (благодарността може да се изразява и в главни ракии...) на всеки, който ми даде разумен съвет КАКВО КЪДЕ И КАК ГРЕША.
Поздрави и НА СЛУКА на всички
Re: Произведено от кръжока "РЪЦЕТЕ МИ ПРЕЧАТ"
Kato за първи опити са перфектни.
За Бегащия по тъча: Закриви му носовата халкичка леко на другата страна с клещи.
За Бегащия по тъча: Закриви му носовата халкичка леко на другата страна с клещи.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Благодарско. На него не ми харесва нещо и лопатката - има нещо несиметрично та ще минава през бокса - ама да видим кога ще е ....
- каридата
- учете се от него
На някой от воблерите лопатките са им дългички,ако работят но криловичат наляво надясно,кърцата ти е казал какво да парвиш,също може и носовата тел да я навеждаш към лопатката или обратно.Успех.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
според мен много си навел лопатките надолу,пробвай да смениш ъгъла на лопатките
по специално 6 и 9
по специално 6 и 9

- antivik
- кандидат преподавател
Това за боклука е нормално и при мен е така, само дет няма кой да ми дудне. Нещо не разбрах това представяне "и от към риби"... Означава ли, че имат сефтета???Гого_73 написа:Здравейте колеги.
...След това четене се започна едно серийно производство на .....трески и буклук в дома,
Тези се представиха подобаващо на теста н бързи води(силен мътен бързей на р. Огоста днес) и в спокойните (и от към риби) води на врачанския язовир...
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
За съжаление от към риби все още са девствени.
Рибите нещо се скатават все още..... 

-
- научил се да хвърля
колега като за пръв път са много успешни остава и добра игра да имат и ще бъде супер,поздрави и само едри да вадиш с тях