Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ПРАВИЩЕ обл.ПЛОВДИВ
- alexandrovi
- новобранец
ПРАВИЩЕ обл.ПЛОВДИВ
Здравейте колеги,вчера(неделя) ходихме с баща ми на язовира след с.Правище по груби преценки имаше поне 100 човека,състоеше и състезание на майсторите по риболов на фидер доколкото разбрах ,след 8 часа захранване смяна на мястото и пробване на различни такъми и стръв резултата бе 10 сантиметрова червеноперка.Общо взето от 30-тината човека около нас се изкараха още 7-8 червеноперки.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: ПРАВИЩЕ обл.ПЛОВДИВ
Ми да, колегите от един месец пишат за състезанието, явно не си попаднал на темата.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=105
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=105
- borislav58
- сериозен играч
Вярно е !
бях там и аз но не взех участие
понеже късно видях темите
.Видяхме се с доста колеги, и приятели ние бяхме там с жената, и Даньо Марков .Ние също ловихме риби с Данката .Ето малко снимки от там.

До обяд не изчакахме и се заехме с манджата

Ето и колегите на стената

А това са колегите съфорумници учасници в неделният фидер фест

Това бе от мен в неделния уикенд.

До обяд не изчакахме и се заехме с манджата

Ето и колегите на стената

А това са колегите съфорумници учасници в неделният фидер фест

Това бе от мен в неделния уикенд.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Аз бях там в събота. Лудница. Преместихме се на Правище от дупките на Ръжево Конаре към 2 следобяд. На Ръжево беше още по-зле - всеки беше изкарал маса пръчки да пази местата около него, а лови от 2-3 най-много. На стената имаше рибари през 2-3 метра. Намерихме си едно единствено място на стената и то впоследствие се оказа каръшко. До нас имаше едни момчета, които изкъртиха рибетата. Накрая напълниха една торба чаушани и червеноперки към 2 кила и нещо. Долу-горе те май най-много бяха натръшкали. Накрая в импровизирания живарник имахме 2 големи червеноперки и дузина малки чаушани и червеноперки. Поне червеноперките бяха по-големи от стандартния размер : ] То общо взето не очаквахме кой знае какъв улов при положение, че водата беше направо ледена. Поне си отидохме към 6 без 15 с приятен загар по лицето.
- borislav58
- сериозен играч
. Поне си отидохме към 6 без 15 с приятен загар по лицето.[/quote]
Ами супер това е то ,загря се малко, и всичко се юрна по язовирите .
П.п.И после всеки вика КРИЗА е

Ами супер това е то ,загря се малко, и всичко се юрна по язовирите .

Абе чакайте малко.Къде на Правище?По снимките,не ми приличат на Колектора,а есента,платения отгоре го източиха.Къде е това?
-
- сериозен играч
Където минава Главния Напоителен Каналlz1igr написа:Абе чакайте малко.Къде на Правище?По снимките,не ми приличат на Колектора,а есента,платения отгоре го източиха.Къде е това?
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- CERRUTI
- сериозен играч
На стената в по ранните часове по едно време имаше 47 човека,с Коцето ги броихме докато чакахме заветното кълване,и на нашия бряг бяхме към 40човека,отсреща 7-8 ....така че сметките са ти верниalexandrovi написа: по груби преценки имаше поне 100 човека,състоеше и състезание на майсторите по риболов на фидер доколкото разбрах .

Братми беше на стената и беше хванал доволно,каза че и хората покрай него ловят с доста добро темпо..

- Shag
- вече хвърля и на тежко
Ами супер това е то ,загря се малко, и всичко се юрна по язовирите .borislav58 написа:. Поне си отидохме към 6 без 15 с приятен загар по лицето.

Е то нали това е целта да си в природата. По-добре отколкото в "градско", виждайки какво дишаме да обикаляме из парковете. И това в най-добрия случай, а другото е да се седи по "клюкарниците".
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Имам един много любопитен въпрос свързан с язовира. А именно, каква риба има във водоема? Питам тъй като съм хващал само чаушани и перки, които перки до една са болни от тения. Едни колеги ми казаха, там на място, че имало костур и бяла риба. Та, любопитно ми е какво друго да търся освен тези, ако въобще са там... А иначе една от перките, които прилъгах беше отървала люспи - клъвната през корема от корморан.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
lz1igr написа:Абе чакайте малко.Къде на Правище?По снимките,не ми приличат на Колектора,а есента,платения отгоре го източиха.Къде е това?
Няма вода, затова се бъркаш. През зимата канала не тече и няма какво да го пълни. Така си остава с ниско ниво до пролетният сезон.
Да попитам, арендован ли е язовира или си е държавен ? От платените ли е ?
-
- сериозен играч
Язовира си е свободен(неплатен)Pin2 написа:
Да попитам, арендован ли е язовира или си е държавен ? От платените ли е ?
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Последно съм ходил на Правище лятото.Мисля,че беше през юли.Излизаше не много едра червеноперка и доста прилична каракуда.Ако някой има прясно инфо за язовира,да сподели.И мен ме интересува.

- borislav58
- сериозен играч
Последно бях в неделя от 14до 16и30.10бр каракуди некой костур и 4 баби.Вуйчо-Ваньо написа:Последно съм ходил на Правище лятото.Мисля,че беше през юли.Излизаше не много едра червеноперка и доста прилична каракуда.Ако някой има прясно инфо за язовира,да сподели.И мен ме интересува.