Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Проблем с новия мач
Модератор: Paublo_Eskobar
Проблем с новия мач
Преди няколко дни си закупих Ескрийм Супер Мач на Филстар и немога да напъхам пръчките до край една в друга, остава около 1 см. и на 2те пръчки които вкарвам. Това проблем ли е и как може да бъде поправен ? 

Re: Проблем с новия мач
ми това е супер мач на филстар
извинявай колега не издържах
според мен не е проблем стига да не се вадят лесно мисля че нямаш грижи
и аз имах една спинарка така и да ти призная много ме дразнеше това в. последствие я подарих на един роднина
много риби с мача ти пожелавам
и според мен не предприемай рисковани действия с шкурка !!!

извинявай колега не издържах

според мен не е проблем стига да не се вадят лесно мисля че нямаш грижи
и аз имах една спинарка така и да ти призная много ме дразнеше това в. последствие я подарих на един роднина
много риби с мача ти пожелавам
и според мен не предприемай рисковани действия с шкурка !!!
пазете чисто ,не е толкова трудно
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Не ги напъвай никога докрай - това е нормално да е така - това е толеранс оставен за износване с времето, тоест при многократно сглобяване на частите те се износват и започват да влизат все повече една в друга. Не се притеснявай така си е нормално, лови си и спокойно
.

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Стои здраво, не мърда изобщо .. но знаеш как е - човърка ме отвътре и немога да я гледам така. Мерси все пак 

Благодаря многоsvilen_sa6kov написа:Не ги напъвай никога докрай - това е нормално да е така - това е толеранс оставен за износване с времето, тоест при многократно сглобяване на частите те се износват и започват да влизат все повече една в друга. Не се притеснявай така си е нормално, лови си и спокойно.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Братле аз съм с фидер и мач на Броунинг и при тях се сглобява по същия начин - нормално е да е така.
Никога не ги напъвай до край защото като стане жега лятото може да се заклинят и да не можеш да си разглибиш мача.
Никога не ги напъвай до край защото като стане жега лятото може да се заклинят и да не можеш да си разглибиш мача.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- ще става разбирач
Човек имам същата пръчка и с нормално набиване на снадките пръта е 427см демек от 2 нади остават 6-7 см аванс...не го насилвай да го набиваш здраво...по-добре че е така отколкото да е хлабаво... а иначе пръчката е много добричка и жилава аз съм доволен от нея-за парите си е много добре =]
-
- вече хвърля и на тежко
Колега и аз си го купих и при мен е така,не го напъвай защото може да се пукне коляното,както и другите колеги са казали тва си е съвсем нормално за всяка пръчка която се сглобява.
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Може да ви се струва смешно но аз винаги натърквам тънкия край , който влиза в другия в ъв косата си .Беше ми показано от един продавач и за мен работи.Нещо като смазване . 

Този мач е супер ,за парите си е мн добре 

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
-
- новобранец
Искам да успокоя колегата. Купих си тия дни чисто нов мач Shimano Speedmaster 4,20 и при него така, явно наистина се оставя аванс за бъдещо износване.
Мий си косата по-честоhristoogi написа:Може да ви се струва смешно но аз винаги натърквам тънкия край , който влиза в другия в ъв косата си .Беше ми показано от един продавач и за мен работи.Нещо като смазване .

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Снощи имаше по Хоби ТВ предаване за рибарлъка, в което изрично говореха за мач пръчките и, че този аванс на снадките е нормален.
Не бой се !
Не бой се !