Търся колега с повече свободно време,и шофьрска книжка.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bohem_69
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Търся колега с повече свободно време,и шофьрска книжка.

Мнение от bohem_69 »

Аз съм на 42г от София но понастоящем живея в Банкя,разполагам със кола,лодка,навеси,палатки абе всичко от А до Я,но не мога да шофирам,просто никога не съм го правил а и не ме влече.Работата ми е такава че разполагам с доста свободно време и обичам да обикалям по гьоловете ,имах колега със който бяхме на един акъл и няколко години обикаляхме заедно,но рака го събори и на 45г,почина.Та търся колега с повече свободно време,и шофьрска книжка да обиколим този сезон гьоловете из Бъгария,не говоря по маршрут а пет десет дни еди къде си,след време както се разберем еди къде си за еди колко си и така.Имам прятели който ме возят ама не ги влече риболова,пък тези който ги влече нямат време,а аз мразя такива излети за по ден два,тамън разпънеш катуна и айде събирай че трябва да си ходим.За мен хапвам и пивам яко но си нося не съм конфликтен,и не правя глупости,тя и жената много обича да рибари,даже аз от три години не съм ходил без нея но сега майка ми е на легло и жената ще седи да я гледа.Както вече казах имам всичко,от колегата се иска да има време, да си вземе такъмите, и да поделим разходите по път и храна. Егаси толко много и на гадже не съм писал.
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Търся колега с повече свободно време,и шофьрска книжка.

Мнение от ribar4oto »

ех,че си от далече колега,иначе с най-голямо удоволствие :D
НИКОГА КАПО,,,,
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Ееех колега благородно ти завиждам пожелавам ти успех и съм сигурен , че ще попаднеш на точния съратник.
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Ако беше миналата година бих бил съгласен с тебе колега,защото бях безработен ама това време вече отмина и трябва да поработя тази и другата пък после познай.....Пенсионер на 57год. :idea: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Съжелявам за твоя колега лека му пръс,това само мога да ти кажа защото си ми на далеко иначе ми трябваш само ти лодката друго не требе,при мен положението е почти същото само че без лодка ,незнам дали ще ти е от полза това дето ще ти кажа ,но що не вземеш да изкараш една книжка ще ти е по лесно,а и незнам какъв човек си може да не изкаш да караш кола аз имам един такъв роднина убийго не кара неще да погледне волана ,но ти си знаеш най добре ,късмет ти пожелавам да си намериш добър колега за риболов ,ще ти е трудно но ще намериш повярвай ми
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Ех колега отговарям идеално на условията ама много си далеч от Ямбол.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Стефан Добрев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Стефан Добрев »

Aз имам свободно време.Имам и джип. И лодка си имам,но си нямам дружинка за риболов.На 55 години съм,обичам да ловя на фидер,но мразя да ходя събота и неделя,защото обичам спокойствието и мразя лудницата през почивните дни.Имам и вила на яз.Искър,пък и жена ми обича да ходи за гъби и не само.Обичам да пътувам пък" ако ще и до циганската махала".Тел. № 0887016579.Поздрави и ако искаш да се чуем.
Аватар
fiverov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fiverov »

тука малко си стана като в сайтовете за запознанства .в рубриката колега търси колега :lol:
не се обиждайте колеги майтап да става
поздрави на всички и много приятни емоции
със здраве :drinkers: :drinkers: :drinkers:
пазете чисто ,не е толкова трудно
Аватар
Arol
новобранец
новобранец

Мнение от Arol »

Аз също разполагам със свободно време, книжка, джип с място за бая багаж и лодка с мотор. Понеже лодката е сгъваема, си я карам на покрива на джипа. За двама е идеална. За трима - ако са на плувка. Имам и дружки за риболов, но повечето са свободни само събота и неделя, а и аз като колегата Добрев не обичам лудницата по гьоловете. Предпочитам излети за по няколко дни, по възможност на по-далечни дестинации -Дунава основно, Ивайловград също, но не отказвам никое приятно място. Стига да има вода и спокойствие. Обичам да ловя риба, но и да съм капо не се чувствам "прецакан". Ходя на работа, но мога да планирам времето си така, че да отсъствам колкото и когато поискам. Местоположение - кв. Св.Троица.
Ако искате, можем да си спретнем една среща някъде на по биричка да се запознаем, пък току виж сме скроили някой план. Телефона ми е 0888 940 436 - Борис

п.п. Не знам защо сте си написали и годините, вярно като в сайт за запознанства, ама да съм в тон - аз съм на 45 /ненавършени/ :)
Аватар
Milkonti
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Milkonti »

Колега завиждамти на свободното време :D
m-kar.mobile.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”