Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Корк за дръжки!
Модератор: emo vasilev
Корк за дръжки!
Привет колеги!
Интересува ме някой знае ли някъде да се продава корк за дръжки на въдици и разбирасе ако знае за координати евентуално. Благодаря предварително.
Интересува ме някой знае ли някъде да се продава корк за дръжки на въдици и разбирасе ако знае за координати евентуално. Благодаря предварително.
Re: Корк за дръжки!
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Отиваш в първата добре заредена коркова къща и си избираш.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравей колега. Имам корк на трупчета с размери идеални за дръжки. От едно трупче може да излезнат 4-5 дръжки. Ако желаеш мога да направя снимки на материала или да ти направя готова дръжка по твой размер.
- piars
- научил се да хвърля
Колега ето от тукhttp://www.cork-bg.com/read.php?name=33&lang=bg може да си купиш технически корк режеш си шайби и ги слепваш.

че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,
Къде в София мога да си занеса въдицата за да ми сменят корка на дръжката. Нямам нито достатъчно опит в рязане, лепене и шлайфане нито време за да наваксам пропуснатото нито място където да се упражнявам:) Предпочитам да си платя за майсторска работа.
Къде в София мога да си занеса въдицата за да ми сменят корка на дръжката. Нямам нито достатъчно опит в рязане, лепене и шлайфане нито време за да наваксам пропуснатото нито място където да се упражнявам:) Предпочитам да си платя за майсторска работа.