Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз. Малък Преславец
Модератор: Paublo_Eskobar
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
яз. Малък Преславец
Някой има ли информация за язовир Малък Преславец, ходил ли е, почнали ли са добрите таранки(каракуди)? Мислиме да направиме един излет в четвъртък, има и две свободни места, ако някой колега има желание да пише да се разберем. От Русе сме.

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
Re: яз. Малък Преславец
Аз съм навит.Каракудата незнам дали е тръгнала, но бабушки колкото си искаш.Щуката хвърля хайвер и изобщо не и се яде.
Даже едни приятели ходиха тази седмица и наловиха доста бабушки (10 кила) и всичките навръщане са изсипани в Текето.
Даже едни приятели ходиха тази седмица и наловиха доста бабушки (10 кила) и всичките навръщане са изсипани в Текето.
Above us only sky
има да трагнала е каракудата но захранваите само с царевица и жито на фидер с пласмасови хранилки 50 процента глина в храната така може да хванете каракуди
наслука 

- stan4o__vd
- научил се да хвърля
lfc_boy написа:Аз съм навит.Каракудата незнам дали е тръгнала, но бабушки колкото си искаш.Щуката хвърля хайвер и изобщо не и се яде.
айде на ЛС да се разберем колега

- stan4o__vd
- научил се да хвърля
yuzo написа:има да трагнала е каракудата но захранваите само с царевица и жито на фидер с пласмасови хранилки 50 процента глина в храната така може да хванете каракуди![]()
![]()
наслука
А плитчините в папурите? Не е ли удачно там да ги тарсим ? Мерси за инфото колега

- stan4o__vd
- научил се да хвърля
-
- новобранец
бива си ги тамошните каракуди.
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!