Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

макара Daiwa
Модератор: sapuna
- koitikaza
- научил се да хвърля
макара Daiwa
Здравейте колеги днес ми попадна оферта за една макарана цена от 110 лв.Та въпроса ми е следния заслужава ли си парите.
http://cgi.ebay.com/DAIWA-EMBLEM-S-5000 ... 2612wt_905
ето това е макарата(Това е само показно макарата която ми предлагат е от България).И евентуално ако някой прояви интерес мога да я закупя и да му я изпратя.
http://cgi.ebay.com/DAIWA-EMBLEM-S-5000 ... 2612wt_905
ето това е макарата(Това е само показно макарата която ми предлагат е от България).И евентуално ако някой прояви интерес мога да я закупя и да му я изпратя.
-
- и господ не е толокова добър
Re: макара Daiwa
Ако ти върши работа я взимай, за тези пари е добре 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега ,защо не пробваш да вземеш някоя от аукционите мисля ,че е по-добър вариант от buy it now ....ама пък е свързано с чакане ,а времето също е пари ,но пък и цената може да спадне драстично 

С аукцион нищо не печелиш,само чакането ти остава....... 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
еми зависи как наддаваш има си стратегия в ибейката ,иначе имам няколко сериозни покупки ,но на техника и не чак толкова сериозни на такъми ,та купих си телефон за 450лв нов неотварян ,а цената му тук беше с 300лв повече ,миналата седмица си купих таблет на дел за 230 паунда при цена в България 949лв. ,така че за мен си струва чаканетопетко стоянов написа:С аукцион нищо не печелиш,само чакането ти остава.......