Как да си направя свестен монтаж за дъно ?????

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
rangelcho
новобранец
новобранец

Как да си направя свестен монтаж за дъно ?????

Мнение от rangelcho »

Колеги кажете ми как да си направея дъната ????? Вчера бях на риба на един язовир кадето по принцип кълвът каракуди не по големи от 500 гр. и за мое очудване на дъната ми клъвна шарко към 4-5 килограма (не е нужно да казвам че тово е наи голямята ми риба която ми е кълвала ) пуснах и аванс и неште да се мори към 30 мин. и накраия боквално на сантиметри скъса :(
На слука :)
Аватар
Ванко
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ванко »

А ти сигорен ли си,че не си провокирал някак скъсването?
Да го разхождаш 30минути, и чак тогава да ти скъса на сантиметри :?: :!: :?: :!:
Не,че е невъзможно но за мен е бая неестествено, да не си хванал влакното с ръка, или пък да си му дал бая зор баш на края?
Предполагам не си му свалил пръчката срещо него,знам ли кеп ползваш ли?
Какъв монтаж си ползвал тогава,дай нещо по конкретно :idea:
Аватар
CAVERN
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от CAVERN »

rangelcho
новобранец
новобранец

Мнение от rangelcho »

А ти сигорен ли си,че не си провокирал някак скъсването?
Да го разхождаш 30минути, и чак тогава да ти скъса на сантиметри
Не,че е невъзможно но за мен е бая неестествено, да не си хванал влакното с ръка, или пък да си му дал бая зор баш на края?
Предполагам не си му свалил пръчката срещо него,знам ли кеп ползваш ли?
Какъв монтаж си ползвал тогава,дай нещо по конкретно

еми използвах монтаж на хранилка с една кука от долу и една от горе на хранилката имам и кепче 8) ама гадното там е че има мноо корени и боклуци по дъното :(
На слука :)
Аватар
Carp Master
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Carp Master »

Rangelcho ето моя повод,с който до сега само един шаран ми е късал(ЗАВРЯ СЕ В НЯКВИ ХРАСТИ МРЪСНИКА).Значи взимаш един здрав вирбел(колкото може по-голям,но не чак огромен де)и връзваш на него ПЛЕТЕНО влакно(аз използвам Carp Expert)на него 2 или 3 повода с куки(аз съм само на косъм)и ги завързваш с основното влакно(или с вирбел както ти е по-удобно)и най-накрая едно хубаво улово(60-80 грама,колкото мислиш че е неубхудимо)и го завързваш за края на плетеното влакно(ако има ухо по-добре връзваш го както връзваш вирбел)и готово.Ето един прост и ефективен повод с който аз започнах и до ден днешен го имам на 2-3 пръчки :wink: АИДЕ НАСЛУКА И ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ИЗПУСКАНИЯ !!! :lol:
pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepeione »

Щом ловиш на косъм значи си на прав път! :)
Наслука!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”