Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Относно хищникът на Жребчево.
Модератор: sapuna
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Относно хищникът на Жребчево.
Колеги,бих искал да попитам относно язовир Жребчево.Макар,че съм от Сливен до сега не съм посещавал водоема.Интересува ме къде дава хищник и какъв.Планирал съм излети на водоема и не ми се иска стрелям в тъмното както се казва.А от мене ще има инфо подкрепено със снимков материал и подробности в същата тема.Усеща се някакво захлаждане,а и е нормално вече хищника да започне да да става по активен.Замислил съм да пробвам сома,бялата риба,щуката и костура и дано всичко да се нареди както трябва,че тая година от липса на време и рибешки инати живарниците още активно почиват.Ще се радвам на всяко мнение и препоръка.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- разбира нещата
В Жребчево колега има и сом и бяла риба и костур, бялата риба се хваща най-вече на туистър, само че на пролет на устието около римския мост, за този сезон незнам. Сома се хваща и то доста добри екземпляри в порядъка от 5 до 35кг че може и на по голям да случиш до стената от лодка на кльонк на стръв костур уловен от същия язовир, а костура и той се навърта близо до стената там има едни скали и на стръв малка рибка би трябвало да имаш късмет да хванеш, но трябва да знаеш че от две години не съм ходил есента на жребчево и информацията е малко стара.Дано да съм ти бил полезен. Наслука!
Много ги накъсвам... кордите!