Препоръчайте място край В.Търново

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

jukovski
новобранец
новобранец

Препоръчайте място край В.Търново

Мнение от jukovski »

Ако има добри люди от този край, моля споделете някаква информация за последния месец и дайте препоръка за риболов край В. Търново без значение в река или в язовир.

Благодаря ви все пак:)
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Препоръчайте място край В.Търново

Мнение от batistuta »

Тук в радиус от около 50-60 км.има толкова много реки и язовири че нема ми стигне цел ден да пиша.Вчера бяхме с двама колеги на Плаковския язовир ама до обяд не хванаме нищо иначе има много шаран обаче явно му е рано още.Таксата там е 10 лева на пръчка.След обяд заминахме на Келифаревския язовир,който също е платен ама пазача го нямаше и не знам какви са таксите.Но там бе много слабо имаше няколко местни,които нищо не са извадили.Седяхме два часа и там за пет таранки.
Така че ти препоръчвам да се пробваш на някоя от корекциите на Янтра покрай с.Драганово,Сашево,Раданово.Там евентуално можеш да се надяваш на някоя щука.
Вчера мой приятел е бил на реката покрай Долна Оряховица и е хванал към 20 уклея.Видях и доста коли покрай моста на магистралата за Варна но не знам какво ловят
jukovski
новобранец
новобранец

Мнение от jukovski »

Благодаря много за информацията и междудругото мислех да отида на р. Росица, но незнам в момента какво е състоянието на реката и дали ще има успех.. и евентуално ще добавя в плановете си и да се отбия до някоя корекция :)
Аватар
fishing.ivo6a.com
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от fishing.ivo6a.com »

Здравей колега миналата седмица бях на командировка до ВТ и ми остана малко време за обиколка
Изображение
Имах малко време за час - два да половя на реката под хотела резултата беше 15- тина от тези
река Белица до Дебелец
Изображение
Когато пристигах към В. Търново минах през това място, беше много бистро и се виждаха доста скобари и тук там добри бели мрени!!!
Изображение
Его точно тук имах екшън с една мазна бяла мряна която скъса след като се оплете в един подмол малко след това имах втори удар който се оказа скобар към 400 гр. не можах да го вдигна и се откачи!
Изображение
Рибата много играеше плющяха и риби над килограм!!!
Изображение
На другия ден рано отидох до ловно-рибарския, запасих се с 20 гр. подвижни олова торен и бял бях много надъхан след вчерашния екшън, но за съжаление до обяд само 1 удар а резултата изгризан торен, сигурно след ден - два като се поизбистри реката ще има добра слука.
Това е дано съм ти бил полезен ето ти и карта http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 4&t=h&z=16
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”