Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Препоръчайте място край В.Търново
Модератор: Paublo_Eskobar
Препоръчайте място край В.Търново
Ако има добри люди от този край, моля споделете някаква информация за последния месец и дайте препоръка за риболов край В. Търново без значение в река или в язовир.
Благодаря ви все пак:)
Благодаря ви все пак:)
-
- научил се да хвърля
Re: Препоръчайте място край В.Търново
Тук в радиус от около 50-60 км.има толкова много реки и язовири че нема ми стигне цел ден да пиша.Вчера бяхме с двама колеги на Плаковския язовир ама до обяд не хванаме нищо иначе има много шаран обаче явно му е рано още.Таксата там е 10 лева на пръчка.След обяд заминахме на Келифаревския язовир,който също е платен ама пазача го нямаше и не знам какви са таксите.Но там бе много слабо имаше няколко местни,които нищо не са извадили.Седяхме два часа и там за пет таранки.
Така че ти препоръчвам да се пробваш на някоя от корекциите на Янтра покрай с.Драганово,Сашево,Раданово.Там евентуално можеш да се надяваш на някоя щука.
Вчера мой приятел е бил на реката покрай Долна Оряховица и е хванал към 20 уклея.Видях и доста коли покрай моста на магистралата за Варна но не знам какво ловят
Така че ти препоръчвам да се пробваш на някоя от корекциите на Янтра покрай с.Драганово,Сашево,Раданово.Там евентуално можеш да се надяваш на някоя щука.
Вчера мой приятел е бил на реката покрай Долна Оряховица и е хванал към 20 уклея.Видях и доста коли покрай моста на магистралата за Варна но не знам какво ловят
Благодаря много за информацията и междудругото мислех да отида на р. Росица, но незнам в момента какво е състоянието на реката и дали ще има успех.. и евентуално ще добавя в плановете си и да се отбия до някоя корекция 

- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравей колега миналата седмица бях на командировка до ВТ и ми остана малко време за обиколка

Имах малко време за час - два да половя на реката под хотела резултата беше 15- тина от тези
река Белица до Дебелец

Когато пристигах към В. Търново минах през това място, беше много бистро и се виждаха доста скобари и тук там добри бели мрени!!!

Его точно тук имах екшън с една мазна бяла мряна която скъса след като се оплете в един подмол малко след това имах втори удар който се оказа скобар към 400 гр. не можах да го вдигна и се откачи!

Рибата много играеше плющяха и риби над килограм!!!

На другия ден рано отидох до ловно-рибарския, запасих се с 20 гр. подвижни олова торен и бял бях много надъхан след вчерашния екшън, но за съжаление до обяд само 1 удар а резултата изгризан торен, сигурно след ден - два като се поизбистри реката ще има добра слука.
Това е дано съм ти бил полезен ето ти и карта http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 4&t=h&z=16

Имах малко време за час - два да половя на реката под хотела резултата беше 15- тина от тези
река Белица до Дебелец

Когато пристигах към В. Търново минах през това място, беше много бистро и се виждаха доста скобари и тук там добри бели мрени!!!

Его точно тук имах екшън с една мазна бяла мряна която скъса след като се оплете в един подмол малко след това имах втори удар който се оказа скобар към 400 гр. не можах да го вдигна и се откачи!

Рибата много играеше плющяха и риби над килограм!!!

На другия ден рано отидох до ловно-рибарския, запасих се с 20 гр. подвижни олова торен и бял бях много надъхан след вчерашния екшън, но за съжаление до обяд само 1 удар а резултата изгризан торен, сигурно след ден - два като се поизбистри реката ще има добра слука.
Това е дано съм ти бил полезен ето ти и карта http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 4&t=h&z=16